Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kacinta Nu Pohara

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 06 Fébruari 2012 07:37:12

Awak racak tapak pecut reujeung paneunggeul, Beungeut geus teu mangrupa, getih kentel ngaley na tungtung biwirna, "Alloh !" "Alloh !". ukur gerendengna éta kecap nu méré kakuatan nu pohara, najan panandasa jeung panyiksa nu kacida rongkahna, kajeun awak ditiir batan biluk jadi jalma kafir, kajeun awak disasaak batan iman jeung tauhid rusak. "Yeuh Zaid anak lalaki Danatsah ! Naha anjeun ridho mun Muhammad ku kami dicerek dibawa kadieu, pikeun ngagantikeun anjeun sangkan henteu disiksa siga kieu ?, mun anjeun ridho, jung kaditu anjeun mulang ! balik ka kulawarga anjeun bari aman". "Koréjat !" awak Zaid nu geus leuleus taya tangan pangawasa akibat hantem-hanteman meunang panyiksa, lir meunang kakuatan nu rohaka, "Teu sudi siah ! Demi Alloh ! Kami teu ridho mun seug jungjunan alam panutan kami ditandasa ku arandika, kejeun kami nu palastra batan Jungjunan kenging panyiksa"