Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Menit 76

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2012 08:51:21

Mencrong TV teh kalah geumpeur. Inggis ku risi rempan ku sugan. Sieun Persib eleh, teuing kumaha pijadieuna teu kasawang. Sora gumuruhna bobotoh asa nyoplokeun jajantung.
"Mah, itu papah ada di TV!" ceuk budak bari atoh ajrag-ajragan. Kuring ukur seuri mawur da hate tagiwur. Budak teh teu bisaeun basa Sunda sabab nu jadi salaki urang Semarang.
Persib terus dikurung, tihothat pamaen tengah jeung tukang nahan gempuran lawan.
menit 76. "Terjadi Kemelut saudara-saudara, bola rebound mengarah ke gawang Jendri Pitoy! Apa yang terjadi...ternyata Maman Abdurahman handsball!" gebeg hate beuki teu puguh rasa.
"Wasit goblog! Wasit goblog!" koor bobotoh ngaruntuhkeun cimata.
Jetrek TV dipareuman. Budak dirangkul. Kuring ceurik kanyenyerian teu wasa nenjo salaki digoblog-goblog saeusi stadion.

Komentar (4)

Mahpudin
Halaaahh... tah ieu gening anu bobotoh teu apaleun teh.. hiks... gening pamajikana eta wasit teh.. bobotoh ogee... haruuuuhhh.. hiks.. HIDUP PERSIB...!!!
Jejen Jaelani Wargadipura
Tuda 76 mah kitu, dipikaresep ku balarea, tapi nu ditingalikeun 234....hehehe.... malahmandar disebat Pria Sejati...
Aris Supena
upami 69 mah raos, ka wasit raos ka istrina wasit sumawona hhh
Taufik Hidayat
Kang apoedy... Bobotoh mah di sakuliah madhab. Hehehehe. Kang Jejen Jaelani War...hahahahha eta 234 mh kalandep pangersa Irman Dimyatie. Kang Aris Supena...69 mh angka malem jumat kaluarna. Hahahahha