Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manawi Bahan Lenyepaneun

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2012 08:04:02

Laju layon digotong, gejligna sora léngkah nu ngiring ngabringkeun eundeur ngeundeurkeun jagat, Kalimah-kalimah toyibah teu eureun di galindengkeun ku nu ngabring ngiringkeun, dibarung ku ting aringhakna sora tangis nu teu kaampeuh nahan rasa sedih kingkin nu kaliwat misti, langit angkeub pinuh ku pepedut lir milu béla sungkawa ku pupusna putri kameumeutna Jungjunan Alam. "Yeuh bumi ! naha anjeun apal, saha nu bakal diasupkeun kana beuteung anjeun ? ieu téh Siti Fatiimah Az-Zahra Putri Rosuululloh Muhammad Shollalloohu 'Alaihi Wa Sallam, geureuhana Ali bin Abi Thalib, indungna Hasan sareng Husén". "Kami lain tempat pikeun ngagul-ngagulkeun katurunan atawa nasab, tapi kami tempat pikeun ngabuktikeun mana jalma nu soléh jeung mana jalma nu salah, hamo bisa leupas tina siksa kami, kajaba jalma nu loba mawa amal soléhna bari ikhlas tur bersih haté dina milampahna".

Komentar (5)

Godi Suwarna
:"Fikmin juma'ahan dina rarada Muludan...! Nyerep, Yayi..."
Wangsa Susena
hatur rebu nuhun kang prabu !.. paneda mugia teu bosen ngabingbing dina mikmin khususna kangge jisim abdi ..seun !
Yayan Bedog Supriatna
Kang Prabu Godi Suwarna, hiji waktos mah kedah janten khotib tausyiahna nganggo Fikmin, jisim uing ngadukung pisan
Oom Somara de Uci
solu alaih...
Yusef Muldiyana
Subhanallah aya ku endah kieu fikmin teh Ang Wangsa , jadi murinding kuring macana. Inget ka mangsa datang. Tuluy ari ngadenge layon-layon kitu teh sok inget kana lagu kembang tanjung paninengan.