Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nganteur

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 02 Fébruari 2012 12:25:34

Harita manéhna megat, terus naék kana motor kuring. Sidik pisan Neng Érna, budak kelas 3 IPS. Sajajalan lamunan ngalayang ka mangsa harita, nalika manéhna ngagugguk ceurik di ruan BP. Bapana jelma jegud, pamajikana leuwih ti hiji. Indungna pangurus lembaga sosial nu jarang cicing diimah. Wali kelasna tukang ojeg nu teu kungsi nyieun RPP.

Motor euren hareupen warung remang-remang, Neng Érna ngasongkeun duit sapuluh rebu bari mesem, kuring ngabales ku mesem jeung kerung dina balik kaca helm hideung. Harita kuring jadi wali kelas manehna, ayeuna kuring jadi tukang ojeg, isukan, isuk isuk nepi ka sore kuring jadi guru sakola atawa naon?.

Komentar (4)

Godi Suwarna
:"Siiip dekh...! Lantip nunda renjagan dina pungkasanana. Teu disangka-sangka..."
Yusef Muldiyana
Sigana sanes Neng Erna anu sok megat teh, cing saha deui?
Yadi Fathur
Ngalanyahan deui Ang..
Yadi Fathur
Nu megat?...Nu pasti mah sanes Ang Yusef... heheh