Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Léléwodéh

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 27 Januari 2012 13:31:36

"Jang! Kadé tong malaweung di jalan téh bisi cilaka..!!"
"moal atuh Ma da uing mah geus tapis, piraanan nyupiran kapal. Céték."
Bruuk! Buuuum! Jelegur! Kapal nabrak hulu angen.
"Tuh nya! Kudiiiil na ari nyanéh léléwodéh téh kabina-bina sia tééééh..!!"
"éh naha jadi kieu geuning Ma, teu pira tadi téh ngalegleg tikotok."
"Jang! Anu dipikahariwang ku Ema mah euweuh deui iwal ti sieun hidep teu bisa nyupiran haté hidep sorangan." Lep! Haté ema tikelebuh dina mongkléngna dosa kuring.

Komentar (21)

Inda Nugraha Hidayat
fikmin nu ngajak instrospeksi ... edassssss .... hayang uing gē bisa nyupiran hatē sorangan .....
Rohaendi
nya leres ma, kapal, pasawat, kareta, mobil, komo motor, aya kursusna. tapi nyupiran hate, kursusna kahirupan hidep sorangan.
Ya Soebarta
Ang Inda Nugraha Hidayat, manawi abdi ge nabrak deui nabrak deui, sanaos di jalan lempeng ge, gagaleongan we...!!
Ya Soebarta
Aka Rohendi Pandeglang, kitu rupina mah aka, SIMna ge teu tiasa nembak...!!!
Godi Suwarna
:"Fikminna felem ari tos mulih heula ka lembur mah. Aeh, cios ka lembur teh...?"
Ya Soebarta
Uhun kang perbu Godi Suwarna, manawi nembe sumping ngadeuheus ti kandangwesi...!!haturan kakang, hatur nuhun.
Iberani Man
nyeceb euy jadi inget ka ema..mang Ya Soebarta urang bayongbong atawa bungbulang?
Ya Soebarta
Kang Iberani Man, Bungbulang ang..!! tungtung dunya,heuheuheu.haturan kang..!!
Iberani Man
walah horeng tidinya,...haturan mang Ya Soebarta,..kumaha tangtungan ranca buaya kiwari nya ? boa geus ginding nya ?
Mahpudin
eta pungkasana.. deeuuh.. emaa.. hampuraaa.. tikelebuh dina dosa kuring... hiks...
Ya Soebarta
Kantun moles kang Iberani Man, masih keneh ting ting..!! manawi alat2 kosmetikna teu aya...!!hehehehe.
Ya Soebarta
Ang Apoedy Sarah Ihsan, numawi kaalaman pisan nembe kang..!! cisoca indung anu raheut manahna, asa gelap ngabentar tarang..!! ulah rek cobi2 ngaraheutan..!! haturan ang.
Iberani Man
alat2 kosmetik teh waragad na beak di legleg ku DISBUDPAR..nyata ieu mah pangalaman da nyaksian..ngalaman di legleg deuih ku si bagor teh! hahaha tapi da hajat meleg sing sabar we lah baraya ranca,cenah basisir rancabuaya teh leuwih endah batan Bali.
Ya Soebarta
Uhun kitu pisan kang Iberani Man, pun uing mah satiasa-tiasa we ngawanohkeunna ku jalan surat-serat bari talag-tolog oge, manawi pami teu aya halangan ke sasih maret aya hajatan rerencangan pun uing ti puun salakanagara jepang, bade nikah, nya hajatna di rancabuaya, sumping geura kang seueur balad2 Salakanagara...!!
Iberani Man
InsyaAllah mang Ya Soebarta,aya katineung nu teu weleh nganteng di ranca teh,..omat we tong di sebakeun ka Onom DISBUDPAR nagara teh...mending mandiri bae...sawios cekap ku publikasi tina seratan2 oge malar leuwih jembar batan kudu dilegleg DISBUDPAR.
Ya Soebarta
Heuheu, mani ceuceub kitu si akang Iberani, piraku kedah dilebetkeun katel kana patuanganna hiji sewang mah nya...!!!hahahahaha.
Iberani Man
enyaan Mang Ya Soebarta,geuleuh ku budi manis na,najis ku talajak belis na...inggis mang, melang! ieu lain beja ti batur tapi nu ka alaman ku awak sorangan...paromanna mah emh teu kurang nyundana,namung nyekekna oge teu kurang rosana.
Ya Soebarta
Hayu atuh diantos cuang ngeueum di basisir puncak guha kang Iberani..!! sugan we kengeng wangsit kangge nyiwit mang BUDPAR, dieleketek we...!!!
Iberani Man
Siaap...manawi sanes sakadar wangsit nu diperyogikeun ku aranjeuna belis teh! Kurnia Gusti utamina mah....heueheu...nuhun mang Ya Soebarta Pun Uing milu ngadunga keur kamajuan Dayeuh Garut nu mingkin ngerelep ti poe ka minggon ti minggon ka sasih ti sasih ka taun ti taun kamana tah ? mugi teu tuluy ka sareupna.
Remi Sadkar
seueul...untung tiasa kénéh di sungkeun pangapuntenna.
Yanti Sri Budiarti
Kang Ya , resep kana sayur lelewodeh geuning..?! he he