Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Promosi

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 25 Januari 2012 10:31:37

Jedud! Jedud! Sirah uleng. Ceuk dokter mah 'Darah Tinggi' ceunah. Tah, upami teu langsung diparios atanapi dicék saurna mah 'Bahaya'. Kantenan ditambih aya 'Asam Urat, Diabétés sareng Kolésterol' mah. Panyawat téh sok lalumpatan ka jang 'Stroke'. Tah kumargi kitu énggal geura cék sateuacan langkung parna panyawatna. Upami bingung ka mana milarian alat ngecékna, langsung wé nga'Inbox' ka Jang Ya Soebarta. InsyaAllah engké dibantos milarian alat-alat cék getihna. Kitu ceunah pamiarsa toroktoktoktok…!!!

Komentar (1)

Ya Soebarta
Punteeeeen pisan ka para juag Admin, bilih teu luyu kana peraturan abdi rido ieu Fikmin dipupus wae...!! sakali deui hapunten, ieu mah nyobian, nyobian Promosi..!! hehehehehee, piiiiiis ah..!!