Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ciung Wanara

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 18 Januari 2012 14:19:31

Ciung wanara ngajega. Ngasah siih si jago sina matih. "Lima patandang bakal ngabubugang ku aing!" gerentesna pinuh kayakinan. Laju ngarenghap nyamunikeun kahayang. "tilu taun kahareup, aing hayang adu jajaten jeung nu miboga sihung maung!"

Komentar (5)

Rohaendi
nu make sihung maung teh nu ngasah siih jago, nya Ka Taufik?, ka gambar pisan Ka.
Taufik Hidayat
Hatur nuhun nu ngajempolan. Punten abdi tos ngojeg heula jd nembe OL. Hehehehe
Taufik Hidayat
Aka Rohendi Pandeglang...rupina mh kitu juragan.
Teti Taryani
Aya ku teuneung Ciung Wanara...
Taufik Hidayat
Ambu Teti... Moal rek jejeleh memeh paeh, moal rek mundur memeh tumpur. Pan eta sumanget Ki Sunda th.