Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Parawan

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 18 Januari 2012 11:28:21

Jang Rano keur kabungbulengan. Ti isuk nepika peuting gawena ngan ngahariring. Ngurihit ka kolotna sangkan buru-buru dikawinkeun. Cenah mah kamari panggih jeung hiji putri, geulisna lir katumbiri. Rambut panjang, kulit koneng umyang. Rupana jiga bintang pilem India....
Kocapkeun carita der we kolot jang Rano ngayakeun pesta kawinan. Tilu poe tilu peuting kariaan. Uleman jul jol ti mimiti panyawah nepika pemilik Mobil mewah. Eundeur salembur balakecrakan dinu kariaan.
Tapi dua Poe ti satutasna oleng pangantenan, jang Rano katembong nguyung. Kalakuan jeung dahar kawas jalma sasar. Hulang-huleng kawas jalma dipacok heulang. Ditanya ku sasaha teu ieuh wakca nyarita. Nepika dina hiji poe manehna bebeja ka kolotna. Singhoreng........ neng putri idaman hati, nu mepende waktu rek sare. Nu ditilik tigigir lenggik, diteuteup tihareup sieup. Disawang ti tukang lenjang. Neng putri geulis kawanti-wanti, nu salila ieu dipusti-pusti geuningan saurang banci!

Komentar (24)

Mahpudin
haruuuuhhh.. katipuuu.. ngke deui mah kedah di parios heula elak"ana.. heuheuheuheuheu....
Ahmad Muzacky Assahary
hmmmp tos seueur pisan nu katipunya kang zaman ayeunamah
Taufik Hidayat
Hatur nuhun nu ngajempolan..pamugi Allah maparinan kasehatan kasadayana.
Taufik Hidayat
Kang Apoedy Sarah Ihsan..hehehehe pan eta th kejutan diakhir cerita. Pamugi katampi. Rumaos masih diajar.
Taufik Hidayat
Kang Ahmad Muzacky.. Kedah waspada...waspada.. Panginten zaman ayeuna mh nya hehheheh
Mahpudin
tos sae kang.. mung nya biasa rada dibentenkeun e sareng é tapi da abdi paham dina HP mah sesah.. hehehehe.. wilujeung mikmin ah.. heuheuheu...
Irman N Dimyatié
Pan tos usum ayeuna mah, awewe jiga lalaki, lalaki pindah jadi awewe...... Matakna kudu asak-asak ngejo ngarah teu tutung tambagana.
Taufik Hidayat
Kang Apoedy Sarah Ihsan...maklum laptop mh teu acan kapeser hehehehe
Riyono Afdfvm
hahahaa........tertipu uuuuu...sip lah
Taufik Hidayat
Juragan Irman Dimyatie...bilih jeruk nuang jeruk nya..heuheu
Nana Slamet Tresna Aji
Halaaah ... oray ngalegleg oray ning, hebring Ang
Riyono Afdfvm
perang pedang atuh heheee
Eel Nurlaela
hahhhhhh ! keciannnnn amat !
Cassa Grande
Hahaha. Kdah tenget ayeuna mah, Kang. Jempol Abi. Ngaceng.
Taufik Hidayat
Kang Riono Afdfvm...maen anggar kanggo persiiapan asian games. Hehehehe
KUSWANDA
hahhaha...adu gobang. Kirang taliti atuh, sanes diparios heula bitisna..
Taufik Hidayat
Kang nana.. Oray kadut vs oray simbut...hahahahha
Taufik Hidayat
The eel...kahade ke bilih surabi vs kueh pukis... Rada araringgis ayeuna mh.
Taufik Hidayat
Kang Cassa Grande..mangkaning mas kawina seperangkat alat perang.
Nina Kurniani
...deudeuh, teuing......ckckckck
Taufik Hidayat
Teh Nina.... Sedih di kota mh seueur nu koslet. Kumaha pami di lembur?
Teti Taryani
Beuh, kutan teeehhhh...???
Endah Dinda Jenura
apes ta mah, hahhaha!
Ya Soebarta
Heuheuy deuh, kabelejog, atuh da teu dicobian heula..dites drive heula kedahna mah..