Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Haram Jadah

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 17 Januari 2012 10:35:28

Sungut jeung huntu tidalalagor silih sogot. Orok beureum padungdung ngagorogotan batu.

Komentar (34)

Jejen Jaelani Wargadipura
Nenen ngear alatan bau belenong......
Lenny Magdaleni
Jejen Jaelani Wargadipura@ pan rebutan, janten bau..!
Jejen Jaelani Wargadipura
heuheuheu.......
Ya Soebarta
Heuheu, belenongna nyambuang ka maniloka kang Jejen Jaelani Wargadipura,janten weh dikutuk..!! haturan ang.
Jejen Jaelani Wargadipura
Batara Guuru bendu, janten murang maring...... hehehe...
Ya Soebarta
Heuheu, teu sadar tos tuang jengkol eta teh panginten aceuk Lenny Magdaleni, janten bau heos...!!
Mahpudin
karunya nasib orok beureum.. hiks..
Godi Suwarna
:"Walah, walah, tepang deui sareng karya Mang YaSoe, euy..! Fikmin pondok nanging nyodok kana angen. Mangkaning sim uing nuju sono kacida kang salira teh. Ka mana wungkul, Mang Ya..? Lawas ti lawas...!"
Ya Soebarta
Ang Apoedy Sarah Ihsan, uhun ang mung mangkarunyakeun we da ngaenenan mah teu tiasa...!!hehehehe haturan ang.
Ya Soebarta
kang perbu Godi Suwarna@ uhun kang perbu nuju dina raraga sosonoan keneh ieu teh, tiasa nincak deui enonesa...!! haturan kakang.
Riyono Afdfvm
pajarteh kaluar tina beulah batu....heueheu
Ya Soebarta
Tah manawi we nu kaluar tina beulah batu mah teu bau, kang Riyono Afdfvm...!! ningali tipi enonesa meni hoghag matak karuron nu ningal...!!
Aris
Ikan salmon ikan teri asin.Sanes mung aya di sagara.Ayeuna mah lalebet ka gedong.Percis cupang adu dina keler.Heuheu
Kokom Komariah
Haturan.kang Ya Soebarta. Parantos tuntas sosonoan teh? Ngan silib naon ieu teh nya aceuk rada kerung ngemutanana. Kumaha aya piit ngeudeuk ngeundeuk pasir, teras aya orok ngagorogotan batu, mustahil tapi aya, enya kitu? Peed oleh oleh ti luar enonesa panginten yeu teh.
Irman N Dimyatié
Tong boro orok, sanaos Ang Ahmad Yani ge moal tiasaeun nyogotan batu mah hehehehe...... jempol, Ang!
Teti Taryani
Paingan atuh Kang Ya nuju macangkrama sareng kulawargi mah.. asa tos lami teu sumping ka nagri fikmin...
Yanti Sri Budiarti
Kang Ya teh kumaha?! Lami teu tepang. Sumping-sumping nyandak oleh-oleh "haram jadah" he he he..
Rochaeni Neni Albanjari
deuh jigana sagalana ngabatu...ka hate2na..da orok ge dipasihan batu
Imam Badrutamam
Ki Baraya Ya Subarta ,,,, baruk nembe sumping. Pantesan tos lami tara ngalongok warung nu dilembur. Akang ge sibuk, tara ulin kadieu. Ayeuna oge karek ngelol deu. Ngan ayeuna mah mawa balad grup Kuburan ti Purwakarta. Heu.
Endah Dinda Jenura
ayo Mang Ya, mikmin lagiiiihhh...!
Ahmad Yani
haduh .. eta orok tos ngereuyeuh di ajar ngokosan batu ? Can kapireng manawi ? ah bade di uihan wae !! . Kutan Kang Ya ? teh nembe mulih ti Nu tebih Nya ? haturan ah .. wilujeng mikmin deui !
Ya Soebarta
Tah leres kitu pisan kang Aris Kumetir, resep pacampur sareng cua abdi mah lalajona ge...!!
Ya Soebarta
Aceuk Kokom Komariah, manawi pun uing ge ngararampa, kieu geuning nasib jalmi alit mah mung tiasa kekerot we ningali anu silih sogot teh...!
Ya Soebarta
Hahahaa, kang Irman Dimyatie@ percanten ka kang yani mah...!
Ya Soebarta
Uhun aceuk Teti Taryani, sono pisan..haturan aceuk.
Ya Soebarta
Hehehe, kasima ningali tipi pun uing teh aceuk Yanti Sri Budiarti, emam asin ge asa batu.
Ahmad Fawzy Imron
Nembe kabaca ku abdi mah.. Fikminna meni cihuy, kang.. :)
Ya Soebarta
Aceuk Neni Geo Albanjari, rupina mah kitu panginten.
Ya Soebarta
Kang Imam Badrutamam, haturan kakang sumuhun nembe ngelol ieu teh.
Ya Soebarta
Aceuk Endah Dinda Jenura, ayooooo sekolah..!!haturan aceuk.
Ya Soebarta
Uhun kang Ahmad Yani, haturan kang.
Ya Soebarta
Kang Ahmad Fawzy Imron, haturan kakang. hatur nuhun..!!
Ara Stafari
jaba can aya waosan,hayoh dipaksa ngagorogotan batu.
Ya Soebarta
Kang Ara Stafari, numawi kitu geuning nu karaos ku simabdi mah kang..!!