Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Roro Motah

Kénging Taufik Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2012 22:38:56

Sagara marudah, tingjelegur jiga rek caah. Lauk-lauk tingareluk, sarupaning jukut mararungkut, karang nu katelah gandang ayeuna pias pinuh kahariwang. Sang ratu nu geulis rancunit ngajega dina singgasana, neuteup seukeut ka palebah basisir, samar polah bangun guligah. Ngarenghap panjang tuluy andiprek sagigireun dayang nu titatadi tungkul pinuh ku kasieun. Pangeusi laut pahibut bingung aya naon jeung kunaon kanjeng ratu kitu polah. Kabeh silih tanya, hiu nanya ka paus, paus nanya ka kuda nil. Beja pabeja-beja nerekab ka sapangeusi sagara. Nurutkeun gosip cenah mah kanjeng ratu keur boga kahayang. Nyaeta hayang ngaganti kabaya ku bikini kawas nu dipake ku ABG jaman kiwari.

Komentar (3)

Momon Artawijaya
terus moyan di pasir putih..pantai selatan.....nganggo bikini....bari ngadamel SUMUR....hihi
Cassa Grande
Duh, fikmin nu ngadu00e9oh. Sau00e8 pisan yeuh.
Taufik Hidayat
Ang Kimomonk/ hahahahha...kawas Agnes Monica gaya moyana nya... Kang Cassa/ haturnuhun...sanes maksud ngabobodo. Tp bongana we ngadon diaos..hehehehe