Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sulap

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 14 Januari 2012 16:24:41

Budak tas lalajo sulap”Mah,Acep éngke tiasa ngaleungitkeun cinggir, antosan sakedapnya” ka indungna bari mawa peso balati anu seukeut pisan.

Komentar (59)

Irman N Dimyatié
Acep....... ulaaaaaaahhhh!!!! indung gegerewekan bari rawah-riwih.
Herdi Pamungkas
hahaha...sulap asli ieu mah,kang.Kadeaah diturutan ku dhewan...hihi
Iwan Hanjuang
Irman Dimyatie.. tah imej geus nepi nya kadinya,,
Iwan Hanjuang
Herdi Pamungkas.. bae anggauta dHEWAN mah.. he he he he
Irman N Dimyatié
nu kieu fikmin teh nya, Ang?
Iwan Hanjuang
Irman Dimyatie.. enya Yi,dibatur mah parondok,tapi nu komen teu kabilang..
Irman N Dimyatié
ku simkuring kabayangkeun si Acep mawa peso. Rek nurutan tukang sulap. Padahal manehna mah ngan tuturut munding. Nu bakal kaalaman, eta budak bakal buntung cingirna. Pibahlaeun tea ieu mah.
Iwan Hanjuang
Irman Dimyatie.. akang nyadur ti fikmin francis.nu komen aya nu sapertos ayi,aya nu kieu oge,Ulah!! Teruskeun jang!! Teang heula dokter!!Sadia perban!!Alus lah ke meunang asurans!! jst,
Irman N Dimyatié
Janten. Tulisan dina fikmin teh kedah tiasa MANCING kamotekaran para komentator dina ngomentar eusina. Kitu, sanes?
Ade Rahmat
ke,ke,ke,, kang Iwan Hanjuang ari si Acep aya cinyiran teu ?
Yetti War
aya deui kang Iwan Hanjuang ...... cek indungna teh gegerewekan ...ujaaaang kade pesona bisi potong keun wae ari cingir ujang mah
Jejen Jaelani Wargadipura
Moal dikomentaran, sok ngekesek....hehehe...
Yetti War
kekesek deui we atuh kawas kana kekesed ke dibantuan ...... he he he
Iwan Hanjuang
Irman Dimyatie.. tah eta pisan,jadi resep maca komen,parebut klimak,sapertos Yetti War.. tah komenna aya nu kitu
Iwan Hanjuang
Ade Rahmat.. aya atuh ih..
Ely Nurtini
indungna keur keuheul ka bapana " pek we kumaha maneh "...
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. ma enya ka adi ngekesek ih,paling ge akang mah mere bekel..
Iwan Hanjuang
Ely Nurtini.. tah kitu,nyambung jeung eusi fikmin,tangtos eta nu di tulis ku Ayi Tatang Sumarsono.. teh.
Raden Ahmad
pek wae jang keret...ngan kade anu si bapa mah ulah...eta mah cocoan ema...heuheuy deuh
Ely Nurtini
oh kitu nyah kang ....
Iwan Hanjuang
Viagra sa dus.. ha ha ha ha ha ha
Iwan Hanjuang
Wawan Darwan.. sip tah kitu pisan,ngan can aya anu ngadu argumen wungkul ieu mah,sok silih tempas tapi temana sekitar nu di posting diluhur,Ceuk pu Alo Godi Suwarna..pangarang kawasa na keur ngarang,geus dibaca mah bebas,kumaha nu maca..
Raden Ahmad
mangga ahh dikarantun hela...
Jejen Jaelani Wargadipura
hahaha.... sabaraha Kang (curinghak)
Ade Nendang Rahman
Ari ceuk tukang sulapna mah sabangsaning nu kitu teh ilusi. Tapi ari pamanggih abdi mah, Kang Iwan Hanjuang, ilusi sabangsaning kitu teh kaasup sihir, sabab mangaruhan pangdeuleu jeung pangrasa manusa sejenna. Dina Qur'an geus dijelaskeun haramna sihir, saperti anu digambarkeun dina kisah Nabiulloh Musa as. nalika nyanghareupan tukang sihir-na Fir'on. Ngan ayeuna sihir teh jadi pintonan dina TV, jeung nu lalajona teh urang. Nalika lalajo, urang kacida simpati, malahan empati ka eta tukang sihir. Nalika urang simpati atawa empati, naha urang teu sieun diasupkeun ka baladna Fir'on sanes umat Rosululloh anu neraskaeun sareat Kanjeng Nabi Musa? Astagfirulloh al-adzim......
Rohaendi
Pa Ade Nendang Rahman pami tos kana panggung pertunjukkanmah, tujuanna ukur pikeun hiburan, kumaha nyah?
Ade Nendang Rahman
"Tujuan kanggo hiburan", eta nu sok dijantenkeun alesan kanggo ngesahkeun hiji hal anu diharamkeun ku agama.... Firman Alloh Swt, Qur'an teh sabage Furqon, hartosna nu misahkeun hak jeung batil; ari kisah para Nabi teh ayana dina Qur'an, sanes ngan ukur dongeng, tapi mangrupi Kitab Ajar keur mahlukna.... Kitu manawi Kang Rohendi Pandeglang...... (Punten ka sadayana, bilih abdi nyanyahoanan....)
Irman N Dimyatié
Sulap aya tilu; teknik kecepatan tangan, kekuatan teknologi (ilusi), sareng sihir. Nu dimaksad ku Ang Ade nyaeta nu ngangge bantuan jin atanapi setan.
Jojo Johari
Yeeeeh! Geuwat caram tah budak teh! Haruuuuh! Mantak bahaya Jang! hareueueuh! ...heuheuheu
Rohaendi
komo di bantenmah Debus jadi kaenian has Banten cenah Ka, haruuuh...
Eel Nurlaela
Sulap selip Susulapan ! Hehe !saha nu tiasa Neraskeun 'kin dipasihan hadiah ku kang Iwan !
Iwan Hanjuang
Ade Nendang Rahman..tapi ari ningal dina tv rahasiah sulap, bet seuseuerna tehnologi canggih,teu aya sihirna,nu pamohalan teh ,gening trik na hebat,jeung aya jalmi kembar sagala,duka ketang dipertunjukan nu sanes mah.
Iwan Hanjuang
Jojo Johari.. geus dicarek,rek cinggir babaturanana we canah..
Iwan Hanjuang
Rohendi Pandeglang..debus banten ge aya trikna,akang apal ti adi,nu kadua latihan,nu ka tilu kayakinan anu kuat ,babacaan na oge ayat al-qur'an.kesimpulan akang mah sugetina kuat debus banten mah.
Akoer Lah
pas ditingali peso balatina teh tina plastik, hanas reuwas...
Jejen Jaelani Wargadipura
Eel Nurlaela : Gampil atuh Neng..... selap selip susulapan,....hehehe..... nyelip dina.... teu wasa ah...
Eel Nurlaela
Ih ! Naha kang jejen bet teu wasa ?
Iwan Hanjuang
Akoer Lah.. puguh enya,plstikdi pernekel..
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. ulah dibejaan Eel Nurlaela.. bisi ehm ehm...
Jejen Jaelani Wargadipura
hehehe....selap selip susulapan, susu nyelip dina kutang..... bongan maksa tuda Neng Eel Nurlaela.....
Rohaendi
Muhun, debus aya babaraha ka Iwan, debus bodas (make puasa jeung amalan), debus hideung (ngemat lelembutan/jin doang na mah), jeung debus trik (karapekan leungeun). Kapeung hese jasa ngabedakeunana. Tapi kwarimah rada apal. Dupi kamandang Pa Ade NR, nu nomer hiji dua panginten nyah?
Eel Nurlaela
Ih sanes lepat kang ! Teu nyambung !eta mah !
Jejen Jaelani Wargadipura
Kumaha atuh..... wah jigana langkung parna tah ilham Eneng mah
Eel Nurlaela
Susu anjing nyelap dalapan ! Kang !hehe
Jejen Jaelani Wargadipura
heuheuheu..... nya...langkung parna.....
Iwan Hanjuang
duh palaur yeuh jadi kana nenen..
Iwan R Jayasetiawan
Kang Jejen Jaelani W. Nu ahli Sulap mah Kang Irman Dimyatie. Gajih sareng streukna icah hahhaaaaaaaaaaaa
Jejen Jaelani Wargadipura
Hahaha...paingan atuh disebat Master Monster..... heuheuheu....
Nana Sukmana
Halah, ulah! Palaur, ah!
Yadi Fathur
Fikmin#Berita# Budak tas nonton berita Kasus Suap Wisma Atlet, "Mah, acep alim dihuapan sieun ditewak KPK"
Rin Riani
Mun abdi indungna,... cep, ulah saturut-turutna mun lain turutaneun nana,.... nya ang Iwan Hanjuang,.....
Iwan Hanjuang
Rin Riani.. tah muhun,sanes ieu ,cing mamah meungpeun heula..
Dedi Rosala
Kuring nu jadi bapana: "Cinggir mah ulah jang, mun mamas heug..! Sabab ngaringankeun waragad ari kudu ka dokter mah". Hehe
Iwan Hanjuang
Dedi Rosala.. euleuh wanian nyebut mamas,akang mah teu wani da ngetik mamas na ge..
Iwan Hanjuang
Nana Sukmana.. dudut deui bae kitu..??
Iwan Hanjuang
Yadi Fathur Berkata..he he he he he
Dedi Rosala
Kumaha atuda kang sok hayang ngamimitian wae ieu teh. Budak mah tara nyebut eta, paling ge titit. hehe
Cassa Grande
nembe kabaca nu ieu mah..!
Nana Sukmana
Teu kedah, Kang. Eta teh panggeuing ka sepuh, ngatik ngaping murangkalih mah kedah titih rintih bari tarapti. Ulah lepat metodis. Apan murangkalih mah nuju aya dina fase imitasi, mangsa tuturut munding.