Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Molotov

Kénging Meila Handayani
Dipidangkeun dina lapak 11 Januari 2012 20:12:02

edisi nekad
praangg..., sora kaca tepas peupeus.Bledug!!..., haseup mulek,seuneu ngabebela.
"ARI SIA ANAK SAHAAAA?"

Komentar (30)

Jejen Jaelani Wargadipura
apan anak siaaaa...... hahahaha...bari ngabecir.
Meila Handayani
Jejen Jaelani W ihh anak uink mah boneka kaulinanna wew..curiga anak didinya kang hahahhahah
Shohiba Nu'man
Anak saha cing?! heuheu
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
uyah mah tara téés ka luhur..pastina gé nurun ti indung bapana polah kitu téh..heuheu
Rudi Riadi
anak bapa aing, borojol ti indung aing...
Iwan Hanjuang
ceuk tukang warung sabeulah,anak aing eta mah,ayeuna dibejaan.
Nena Cunara
Duuuuuuuuuuuuuuuuukaaaaa ( bari ngabecir )
Raden Ahmad
har pan anak kang Jejen lin ? Heuheuy deuh
Meila Handayani
Muhammad Shohiba Nu'man nu jelas lain anak uink hahhaha geus puguh etamah anak kang Jejen Jaelani W *kabuurr
Meila Handayani
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu hahhahaha bener nyimas..kabayang indung bapana jiga kmh hadeuhh
Meila Handayani
Rudi Riadi nya heueuh manya anak ucink hihihihi
Meila Handayani
Iwan Hanjuang wahhh bener yeuh kang ek diudag ah ka warung sabeulah..meuli permen hihihihi
Meila Handayani
Nena Cunara iihh pasian terang atuh teh hehheheh
Meila Handayani
Wawan Gunawan tuhh teu salah nya kang hahahah *asa didukung
Ahmad Fawzy Imron
fikmin edisi nekad.. # ngantosan fikmin edisi pasrah
Meila Handayani
Ahmad Fawzy Imron edisi pasrah ka ayank?wkwkwkkwkw
Ahmad Yani
Daek ngajawab, tapi Kaca gantian heula !! ha ha ha ha !!
Meila Handayani
Ahmad Yani hahay suganteh lain imah didinya kang...beuu
Ahmad Yani
Kacau ... si Eneng mah , Ngamuk teh bet ngadon di imah uing ! ha ha ha ha ha ha !!!
Meila Handayani
Ahmad Yani xixiixixi punten ateuh..dihaja
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
moal mah indung bapana teh teroris kitu?
Godi Suwarna
:"Apan anak urang, 'Ayank..."
Meila Handayani
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu jiganamah..duka iseng teh hehhehe
Meila Handayani
Godi Suwarna hahahha kabayang anak urg ayank nu diruksak imah kang Ahmad Yani beuu hadeeee
Endah Dinda Jenura
anak batur ih, tong dicarekan...
Meila Handayani
Endah Dinda Jenura puguh matak wani nyarekan ge gara2 anak batur..anak sorangan mah ek diantep weh hahahha
Dédén Abdul Aziz
"Anak jalanaaaan!"
Meila Handayani
Maya Listiani hiss tong diturutan nu kitumah bisi dicarekan batur neng hahhahaha
Meila Handayani
Deden Abdul Aziz beuuhh badeur geuning ayank anak jalanan teh hadeuhh suganteh anak saha hihihihi
Meila Handayani
kang Dadang Soekanda meni nyumput ih..sieun katohyan nya?hehhe