Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Engke Peuting

Kénging Iwan Hanjuang
Dipidangkeun dina lapak 05 Januari 2012 21:48:03

Rékét,rékét,rékét,rékét....Tok tok tok Punten..
-Enjing deui we,pun lanceuk nuju rérékékétan pameng saurna.

Komentar (16)

Yusuf S Martawidenda
Eta tamu teh tatangga nu kagandengan. Bade ngabantuan rereketan.
Elan Saputra
euleuh" eta aya dugi ka kituna he he he he he
Jejen Jaelani Wargadipura
Manawi teh aya lini.....
Rohaendi
kutan ngajieunan amben oge, ayeunamah?, tak meuning lesehan bae, ari risbang tos sepuhmah Ka Iwan Hanjuang hehe
Didin Wahyudin
Kang Iwan tos di oméan ranjang nu rubuh téa ?
Yadi Fathur
Pamaen bulu tangkis nuju nyoo reket
Iwan Hanjuang
Yusup Yusuf S. Martawidenda..muhun saurna..
Iwan Hanjuang
Elan Saputra..he he he he
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W..lini leutik..
Iwan Hanjuang
Rohendi Pandeglang..risbangna nuju di cet..
Jejen Jaelani Wargadipura
tebih tina tsunami atuh....
Iwan Hanjuang
Didin Wahyudin..teu acan,rereketan keneh..
Iwan Hanjuang
Yadi Fathur Berkata..muhun bulu..
Didin Wahyudin
Hehe... Ulah waka di anggé atuh pauuuuuurrr...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
rekat rekét ngawirahma marengan hégakna napas...heuheu
Saefull Atk Archiva
tambihan ku kokoprotna kesang teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu....