Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin

Kénging Aditia Gunawan
Dipidangkeun dina lapak 02 Januari 2012 22:53:04

JARAH
Haturan:Godi Suwarna

“Kahaturkeun keur anjeun, tujuh rupa warna. Beureum. Hideung. Biru. Héjo. Konéng. Coklat. Bodas.” Sang Ameng Layaran ngucurkeun Cai-Taruma kana hunjuranna sorangan. Di geusanna nunda raga. Gunung Sembung.

Komentar (4)

Cassa Grande
Wah. Assikk. Heuheubeulan ieu mah. Nepangkeun.
Aditia Gunawan
Ulah dugi kabeuheulan we, heuheu. Haturan, salam pangwanoh.
Godi Suwarna
:"Tujuh warna miwah Cai-Taruma katampi di puseur sukma...! Mugia Cai-na jadi pemepes hulu jeung kalbu anu teu weleh marudah...! Mugia rampe dumalingding salawasna..."
Risnawati Ahmad
unguna manaaaaaa.....