Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pasea

Kénging Hadzy Dkc Propitious
Dipidangkeun dina lapak 30 Désémber 2011 10:16:01

Salaki pamajikan.
Salaki : "Isuk-isuk geus ngajak pasea,ke atuh beurang.!
Datang beurang pamajikan ngamititian .
Salaki : "tengah poe bayeungyang ngajak pasea,ke atuh sore.!
Datang sore pamjikan ngagmimitian deui.
Salaki : "Cape akang teh kakara balik usaha,kunaon ari maneh ngan ngajak pasea wae,capee...uing teh..ke peuting...dasar siah pamajikan teu nyaho sukur,..!!
Datang peuting pamajikan ngajak pasea...
Pamajikana : "kagok lah paling ge aing jadi randa...!
...Atuh eta mah nyaan dur der papuket garelut dina kasur.......!!??

Komentar (7)

Entjep Sunardhi
Gelut lungguh ... he..he..he....
Ahmad Yani
" GELUT RAOS ! " he he !
Hadzy Dkc
@Ang ES & AY...Pami gelut lungguh sok menta parurugi...pami gelut raos sok burindil....tp asa eta2 keneh nya ?
Iwank Pamungkas
Hasil tinu gelut: boga budak deui...hehehe
Iman Nurdin M-Top
eta si salaki iraha gawena...?hehehe
Yusuf S Martawidenda
Pak puk pek garelut tapi teu kadenge nanaon ..
Hadzy Dkc
@Bisa dicirikeun eta salaki pamajikan teh teu tulus ka pengadilan agamana sanajan geus pasea rongkah...