Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ide

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 26 Désémber 2011 12:13:43

Hirup werit di kampung jadi sabab Mang Jana ngalalana ka kota Jakarta.
Hirup estuning ninggang diwerit jeung werit, pamajikan ngleketak hate sabab pamentana teu kungsi kacumponan, budak cing gerewek ninggali baturna ceuyah nembongkeun jajanan. Ngahuleng ngalamun sajajalan beuki pagujud, poek. Bray pikiran Mang Jana ngadak-ngadak caang mentrang lir bulan purnama nalika ninggali tukang baramaen nu dua sukuna buntung tanpadaksa handapeun lampu merah, disawer duit puluhan rebu tina mobil mewah. Gap leungun Mang Jana Kana endong uyup ayap neang bedog.

Komentar (6)

Godi Suwarna
:"Halaah, mang Janaaaa...! Ulah luluasaaan....!"
Yadi Fathur
Tos teu luas hirup sangsara rupina panginten Ang Prab Godi
Yadi Fathur
Leres pisan Ang Apoedy di Jakarta mah seueur tukang tipu nya
Mahpudin
hahaha.. comment-na nu tadi di hapus kutan gening salah maos, sugan teh leungeuna nu buntung.. heuheuheu... upami suku mah biasana di lipetkeun.. heuheuheu...
Yadi Fathur
heuheuh.... comena tos dikodoan di luhur. janten moal dibales comena nya...
Endah Dinda Jenura
tips kanggo mang Jana: sampean ditilepkeun, balur ku peuyeum campur gula beureum (supados digembrong laleur), kocrotan betadine, bengker ku perban... teu kedah motong sampean, Mang :D