Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Caringin Saksi Cinta

Kénging Bunda Unie
Dipidangkeun dina lapak 19 Désémber 2011 11:01:13

Wanci sareupna kuring panggih munggaran jeung manehna dina handapeun tangkal caringin basa hujan ngaririncik. Kataji ku budi basana jeung sorot socana kuring ngarasa sono wae ka manehna. Ampir unggal poe kuring panggih jeung manehanana dina handapeun tangkal caringin,antukna kuring kapentang asmara. Hiji mangsa, dina handapeun tangkal caringin nu sasari, manehna nanya " Neng, saupami urang aya jodona, naha kersa Neng dicandak kamana wae ku Akang?" Ku lantaran kuring ngarasa bogoh kacida, kuring ngaenyakeun. Manehna nungtun kuring leumpang ngurilingan tangkal caringin. Geus sababaraha kuriling, nu karasa teh sirah lung leng, teu puguh titinggalieun, teu puguh tincakeun.Asa napak asa henteu. Ngong adan magrib kuring balik bari titotolonjong. Nyampak hareupeun imah aya bandera koneng bari loba nu keur ngaraji. "Saha nu maot,nya?" ceuk hate leutik. Kuring asup ka tepas....Ngarenjag!!! Awak nu keur dibunian kusamping katembong jelas. Nu maot teh nyatana kuring. Jleg!!! Lalaki nu sok dipanggihan unggal poe nangtung hareupeun kuring " Urang geus teu bisa dipisahkeun deui. Urang geus teu beda alam deui....." bari imut ngagelenyu..."Hayu,Neng....Caringin tos ngantosan urang..."

Komentar (25)

Bunda Unie
Naudzubillahhimindzalik!!!
Nana Sukmana
Duh, mani patingsariaki bulu punduk yeuh maos fikmin nu ieu mah. Jempol, jempol!
Bunda Unie
hatur nuhun,Kang nana....
Riyono Afdfvm
HOR....ARI MAOTNA KUMAHA bUN
Ahmad Yani
Ajiiibbbb ... jadi hayang ...nuar tangkal caringin !! yeuh !!!
Riyono Afdfvm
SUGAN WEH NYA KANG MENDAK KERIS HEHEHE
Irman N Dimyatié
Jempol opatanana kangge salira!!!! Sae pisan!
Bunda Unie
kang riyono, eta si neng teh kapendak tos janten mayit dina handapeun tangkal caringin wanci sareupna.Maotna ngadadak keur kakara teh...
Bunda Unie
Kang Ahmad, upami peryogi mah tuar w kang....
Bunda Unie
Upami tos mendak keris wartosan abdi,kang....hehehe
Bunda Unie
Kang Irman....htr nhn psn kang....
Irman N Dimyatié
Terus terang we. Maca ieu fikmin matak muringkak bulu punduk. Gusti.... meni kabayang eta jalan carita dina pikiran kuring.
Riyono Afdfvm
oH...KITU BUN....MANAWI TEH KATINGGANG PANGPUNG CARINGIN....
Bunda Unie
Kang Irman....Abdi oge alim ngabayangkeun...matak tos rengse ngintunkeun enggal w nyebat "naudzubillahhimindzalik"
Bunda Unie
kang Riyono,,,, Aduuuuh!!!! teu kaemutan....(bari nepang tarang)
Dadang Soekanda
Sok inggis janten panagalaman nu gaduh fikmin we, atuda mani atra jalan carita jeung basana, hapunten nya Ceuceu, mugia teu ngaririwaan..sieunnn!!
Yadi Fathur
Hidup caringin
Ki Hasan
Cacak maot kakara nya. Mani teuneung kitu. Kuat teu kersa mulih deui. Hehehe
Rohaendi
Oohh... Jadi kitu lalakonna loba nu ngageugeuh didinya teh. Asal saban malem jumaah nambahan pangeusi, sabada jarangjianana malem minggu samemehna. Puringkak, unggut unggutan, ngaenyakeun logika fikmin ieumah. Edun euy.
Bunda Unie
@Kang Dadang...moal ath Kang.....teu hir teu walahir...
Bunda Unie
@Kang Yadi...eta mah asa siga nu nuju kampanye ath....
Bunda Unie
Ki Hasan...hehehe
Iwank Pamungkas
Bade naros, upami Bunda masih nincak bumi atanapi ngalayang? Hhiiii seyem deh. Tapi asli raos pisan ieu fikmin teh.. Jempol limaanana kangge Bunda... (Aeh mung aya opat ketang) heu heu
Bunda Unie
@kang iwan...alhamdulillah....msh jumeneng knh ieu teh....hehehe
Èka Anggiani Iman
hiiy... Cieun! Bun... Teraskeun...!