Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bingung

Kénging Kaka Askara Sukma
Dipidangkeun dina lapak 18 Désémber 2011 19:59:36

Ayeuna poe katilu ti saprak mendakan karung nu eusina duit wungkul kungsi kamari di itung ku adi cenah aya kana 19 milyarna.
Ka unggal jalma di salabar-salabarkeun teu aya nu ngaku malah tadi tos ngirimkeun bewara ka radio. Ah liwat 9 poe mah eta duit teh dek di bagikeun ka jalma salembur keun kuring mah teu kabagean ge.ceuk hate.

Komentar (16)

Yadi Fathur
Abdimah peryogi karungna Ang..
Bening Selakshahati
sumuhun milarian deui we manawi aya nu miceun deui artos dua karung nya kang
Teti Taryani
Bingung ngabagikeunana nya, Ang, tuda artos paragi monopoli wungkul.... hehehe...
Yetti War
emh ari si kaka ngalamun teh mani uleng kitu ..... ngimpen keneh ...? pan eta artos teh anu ceuceu ......sesa kanggo meser pulsa ......
KUSWANDA
kamari aya tukang mulung nyarios kaleungitan karung eusi duit monopoli, bade dikilo kabujeng ayan nu nyandak. eta panginten kang
Irman N Dimyatié
Mun kuring boga duit 700 trilyun, insya Allah dibagikeun kabeh nepi ka teu nyesa. Kuring? Ngalamun deui we!
Kaka Djati Sukma
Hehe haduh enyaan matak nyeri sirah yeuh
Kaka Djati Sukma
Kang yadi deuh tos di candak ku pun lanceuk karung namah
Kaka Djati Sukma
Tadì nimu deui sa kanjut sugan teh duit horéng..
Rohaendi
Kula Usul, ulah dibagikeun, meuning pake nyieun pendopo utama nagara fikmin. Ngarah ngariung teu kararagok.
Kaka Djati Sukma
Tah ide sae kang Rohendi tapi ke saha nu jadi rajana
Kaka Djati Sukma
Ceu Yeti numawi emut kana duit nu di rekening gendut tea hehe
Kaka Djati Sukma
Asli yeumah ceu Teti ngan basa di angkat teh enolna sìng gorolong
Dadang Soekanda
Kade sing tarapti biih angka 0 na pareupeus, mun seep teh kantun angka 19.
Kaka Djati Sukma
Enya kang dadang rada beda duit ye mah rada aruduh angka enolna nyitakna sugan rada rusuh..hee
Kaka Djati Sukma
Duka kang Kus asa ku babari baturmah nimbun duit teh kuring kitu weh kedah guda gade wae hee