Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

fikmin # pondok pisan #

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 17 Désémber 2011 20:19:20

kunaon Kang malem minggu teh mani laleuleus kitu

Komentar (14)

Jejen Jaelani Wargadipura
teu acan tuang.....hehehe
Ahmad Yani
Tos boksen sareng Mike Tyson !!! puguh ! heu heu !
Yetti War
naha atuh wawantunanan ......... kedahna akan Ahmad mah sareng mie ayam geura .... cenghar
Yetti War
kanggo adi ..... ieu geura tuang ....sangu bodas mung tos rada beueuy ........... goreng sepat kantun buntutna .......... bonteng kantun gagangna ....
Jejen Jaelani Wargadipura
hehehe.....
Ummi Annadzriel
Duh, eta si ibu nawisan tuang atnpi mwrang peperen . . . . Xi xi xi . . . . !!!
Jejen Jaelani Wargadipura
miwarang peperen puguh...
Iwank Pamungkas
Upami laleuleeus mah..,digelang geura..heu heu
Yaf Publish
enggal endog meri sareng leunca....hahahahha
Iwan Hanjuang
Fikmin #judul# eusi...
M Dada Bz
Batek geura teh. Atanapi di pasang gip ku halu..........heueheuy
Yetti War
nambut atuh haluna
Yadi Fathur
tah malem senen mah tos heuras cigana
Iwan R Jayasetiawan
Sanes leuleus namung teu heuras rupina mah.