Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balanja

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 14 Désémber 2011 15:14:31

Maké kakuatan mac 8, ngan sakeudeung ukur 5 menit ti venus ka merkurius téh, ah eweuh barang nu jiga kieu di bumi mah, bari ningalikeun pakéan rancangan urang merkurius, anu bahana lemes pisan tina beusi hideung, ayeuna deuk “shopping” ka planet mana deui ceu??”, ah ayeuna mah urang nyiar heula es nongnong, ka planet Pluto, laju ngadius deui maké kakuatan mac 15…. *3…

Komentar (28)

Maspri Dkc
Iraha badé mulih deui ka Bumi...? Tong hilap oléh2na.
Mahpudin
ngke, kinten" wanci sareureuh bintang nundutan, abdi tos dugi deui di bumi... heuheuheu... bade mesen naon oleh"na kang maspri.. heuheuheu...
Muhammad Refqi Fauzi
nyungkeun tahu sumedang ti ............... sumedang.
Mahpudin
ngke upami ngalangkung di pang meserkeun tahu sumedang.. heuheuheu...
yusran pare
sugan kaburu nyipang ka panonpoe, mihape bubuy bulan nya!
Mahpudin
tos caket pisan ti merkurius mah ka panonpoe mah.. urang pang mungkuskeun.. satengah mateng.. heuheuheu...
Maspri Dkc
Upami ka Neptunus bari pangnyampeurkeun pun adi, sok lampar amengna eta budak teh....
Yadi Fathur
Pangngajaitankeun popoean di Matahari dep store nya..
Mahpudin
kang maspri, alimeun uih, masih betah nuju maen langlayangan di neptunus... heuheuheu...
Heni Sumarni
hahaha...asli seuri ang!..pastur pasaran turun belecet kan es nongnong tuda, kade eta corongna uihkeun deui kituh..
Endah Dinda Jenura
abi pesen tahu gejrot...
Aris
Kade hilap longok Nini Anteh.Sakantenan nyuhunkeun bilatung nu bulu mawat.Di gentosan ku seureuh sapanyeupahan kituh..
Abah Amin
Pasti urang Perumahan Margahayu Raya ieu mah.
Mahpudin
ceu heni... heuheuheu... aeeehh pantesan asa aya nu ngaganjel.. corong kasakuan.. hahahaha...
Ya Soebarta
Pami bade dicukur ka planet mana Ang...?!
Asep Komara
wilujeng balanja, Ang...he..he..
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
meni teu ajak-ajak bade balanja téh
Mahpudin
kang Ya Soebarta si eceu mah langganan di salon planet merkurius ngarah enggal garingna... heuheuheu.. Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu enjing di ajak" ngangge torowongan kuantum, balanja anggoan taun 70-an... heuheuheu.... kang Asep Komara bilih bade ngiring enjing di antosan.. hehehe...
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
asyik uih deui ka jaman budak
Rochaeni Neni Albanjari
ari nu icalan bandrek di planet mana A....
Teti Taryani
Beuh, balanja ngajomantara... wiat cuhcur Ang, manawi aya di planet mana tah?
Mahpudin
teh Neni Geo Albanjari di planet bumi eta mah.. hahaha.. tapi upami bade bandrek eusina sanes kalapa tapina puruluk cincin aya di planet venus.. hehehe...
Mahpudin
ceu Teti Taryani di saturnus nu icalan cuhcur mah ngan sanes ngangge gula beureum.. haduuuh.. puyeung nedunan pesenan.. hahahaha...
Asép Bayu Ékawijaya
abdi mah panasaran ku colenak Uranus... wartosna colenak nu pang ni'matna sa-galaksi.... nitip nya Ang... :D
EMAN BUDIMAN
kang enjing anteur abdi hoyong ngaliang ka lebet bumi.... bade milarian tulang cacing kanggo ekspor ka mars, kaleresan aya pesenan ti urang ditu.... saurna kanggo bahan campuran obat tungguriwiseun heuheu.....
Endah Dinda Jenura
Asep Bayu Ekawijaya: colenak uranus teh nu dicolekkeun kana... uranus? heuheuheu!
Mahpudin
ceu Endah Dinda Jenura aw.. aw.. jijaaayy... hahahaha...
Asép Bayu Ékawijaya
sigana mah kitu, Endah Dinda, soalna najan pang ni'matna oge teu meunang ijin wae ti BPOM jeung Depkes.. hehehe