Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mudalkeun Kaambek

Kénging Maspri Dkc
Dipidangkeun dina lapak 14 Désémber 2011 12:12:46

Maskara Anti Badai-na gé racleng harita mah, kantenan nu Anti Septic. Pon kitu deui Jambul Khatulistiwa béak diacak-acak, bajuna rajét diuwak-awik. "Sebel tuda gumeulis pisan.." ceuk Marylin Monroe meni paséhat nyarita Sundana. Syahrini nyangkaruk di juru bari bulistir.

Komentar (17)

Teti Taryani
Eleh pamoorr... kaciaannn....
Maspri Dkc
@Teti Taryani: Kaéléhkeun ku Syahrini tiasa ngajembél pipi Beckham...
Hadzy Dkc
Untung we syahrini teu kapanggiheun ku lanceukna syahroni...
Muhammad Refqi Fauzi
tos disiksa ku marylin Monroe ge angger nyariosna mah , "kumaha neng syahrini karaosna disiksa?" "alhamdulillah yah, rasanya itu sesuatu banget yah..."
Is Tuning
ha ha .... ajib. kacipta... *jempol mang !
Aris
"Meninggal ajah.." cenah.
Maspri Dkc
@Muhammad Refqi Fauzi: Hahaha...jargonna pisan.
Maspri Dkc
@Is Tuning: Heuheu nuhun.
Maspri Dkc
Hadzy Dkc Propitious & Aris Kumetir: ???
Yetti War
neng Teti eta akang MD hoyong dijembel Syahrini ....... ha ha ha
Aris
"Meninggal ajah.."cenah.Syahrini nutup pameunteuna mangsa diwawancara infotaiment.Kayungyun.Inget ka popotongan,akh!
Yadi Fathur
Hahah.. siga carita dina fikmin ieu mah Ang..
Dadang Soekanda
Ke ari bayangan hidung septictank na kunaon teu diacak acak, lahuta atuh maneh teh Ini..
Maspri Dkc
@Dadang Soekanda: Bayangan hidung septictank mah teu kiateun ku bauna, Ang...heuheu
Ya Soebarta
Karunya teuing eta Kabogoh..!! wios ah bulistir oge da raos...!! (eh naon..? enya raos, pisan eta bandros..!) heheheheh.
Maspri Dkc
@Ya Soebarta: Nya tangtos raos atuh 'bandrosna' mah...heuheu
Yaf Publish
sesuatu...hehehe