Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saruana

Kénging Teti Taryani
Dipidangkeun dina lapak 14 Désémber 2011 12:05:42

Ambekan masih kénéh ngahégak, basa mireng aya nu keketrok kana panto. Keketeyepan ditoong. Beu! Gancang nitah kabogohna luncat kana jandéla tukang. Gura-giru néangan mukena, tangka diawut-awut eusi lomari teh da puguh geus lila tara ditoél-toél acan. Rap dipaké. Cetrék, mukakeun panto. "Hapunten, Abah, pameng nembé téh nuju rakaat kadua." Budak diusapan. Reugreug. Ning béja téh kur béjé. Ceuk saha si bungsu sok ngampihan lalaki? Sakieu nyantrina! Geus karuhan kitu mah nganjang teh teu lila, tuluy amitan deui. "Manawi Abah badé kulem...?" Emh, kayungyun ku andalemina. "Moal, geulis, sukur hidep cageur bageur mah." Mulang mawa haté senang. Méméh balik, teu poho nyimpang heula ka tempat nu biasa dipaké guyang na sagara kamasiatan. Itung-itung sukuran, pokna téh, pédah budak teu saperti nu kabéjakeun.

Komentar (24)

Jojo Johari
Teng manuk tengteng terengteng! heuheuheu
Teti Taryani
Ta teh sora tukang baso Ang, tarangtang-terengteng? Aduh mengundang lapaarr... hehehe...
Mahpudin
ckckckck... kutan si abahna ge gening... heueuheu...
Teti Taryani
Uyah tea... tara tees ka luhur nya Ang Apoedy...
Mahpudin
ka luhur upami nuju dina pesawat luar angkasa... heuheuheu...
Jojo Johari
Teng manuk teng, anak merak mah teu dikuncungan ge angger we anak merak ..heuheuheu Hidup Persib!
Inda Nugraha Hidayat
beu ! ...
yusran pare
Palih mana tempat guyang si abah teh? Ngilu aaah....!
Endah Dinda Jenura
kade di tempat maksiat pendak sareng nu luncat tina jandela, Bah!
Yetti War
eta mah abah ontohod atuh .....
Yadi Fathur
Fikmin Rereligiusan.. heuheuh
Dadang Soekanda
Teu tebih teureuh sepuh kanu ngadamel fikmin...eh puntennnn pisan ka putrana maksad teh.
Teti Taryani
Kang Inda Nugraha Hidayat beuh... hanjakal geuls-geuls kitu petaa...
Teti Taryani
Kang Yusran Pare tong palay terang... bilih tikerelep ... heg lumpur hisap tea... sesah kaluar deui... hihihi...
Teti Taryani
Teh Endah, kacipta mun pendak... langsung we: tosss ah!
Teti Taryani
Uhun Teh Yeti... atah adol orowodol tah si abah teh...
Teti Taryani
Kang Yadi, api-api dimukena nya, Kang...
Teti Taryani
Kang Dadang... pan si abah teh guru kadeuheus Akang nyaa... sakitu putrana dipikameumeut teh... hehehe...
Ya Soebarta
Nu bangor mah seueur nu geulis, nu geulis mah seueur nu bangor...!! matak tong ghoyong geulis, asal manis we...!! heheheh.
Teti Taryani
Kang Ya Soebarta asal manis... sareng bogoheun deuih nyaa...
Ya Soebarta
Kantenan kersa diwayuh mah...!! ( eh naon ).
Teti Taryani
Diduakeun Ang Ya, muga tinekanan... hahaha...
Mariana Herdiawan
mmhhh...meni akuurrr...
Teti Taryani
Pitik... Neng Mariana... serupa dan sejenis... heuheu...