Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sobat Bareto

Kénging Hadzy Dkc Propitious
Dipidangkeun dina lapak 11 Désémber 2011 13:02:43

.Di jalan panggih jeung sobat bareto keur papada mawa motor,atuh ngobrol teh cukup ku klakson we... Ceuk uing bari mencet klakson "Diid...!" Manehna " Did diid.!" Uing: "Tid,diid.." Manehna :"Tid didid did..." kamalinaan jongjon ngobrol ku klakson,kadenge klakson pamungkas manehna :"Gorosok dorokdok gebrug...diiidd.."! Uing :"Bletak praang...uing benjol! manehna ka Rumah sakit....!!!

Komentar (13)

Mahpudin
nu ka rumah sakit mah nyungsruk kanu solokan jigana mah... heuhueheu...
Gus Manz
:"basa morse tidid"
Rohaendi
Haha... Di didid? ; ceuk dokter nanya. Tidid tidid dok! ; jawab kuring. Meneran klaksonmah ka bengkel!; saur doktor heuras; di didid dia dok; ceuk kuring jadi ambek hahaha... Punten ah kalah neruskeun hehe resep kula ka
Hadzy Dkc
&ASI...Henteu kana sol6kan mah ngan nyium treuk... &GM...Rupina kedah ku morse da ku braile mah kantenan sesah...hehdhe...Daramang ???
Hadzy Dkc
RP@...sae sae estuning kreatif pisan...sok dilajengkeun kumaha karep we...heuheu...
Arip Senjaya
ieu tah fikmin pang util-utilna mah, pang dulce-dulcena sugan mah. horeng fikmin teh ageung kagunaan sareng ageung pisan daya hiburna. nuhun pisan ah.
Godi Suwarna
:"Hahaha....! Eta ngobrol mani alewoh kitu, Yayi..! Rameee dekh..."
Jojo Johari
Hor?! Jadi pindah kana ambulan atuh? heuheuheu
Hadzy Dkc
&Kang Arip.,.tarengkyu...! ngan eta nu dimaksad util srg dulce naon?hehehe
Hadzy Dkc
&Kakang Perbu....rupina pami teu nyeri waos mah moal alewoh...
Hadzy Dkc
JJ @...Sirineu ambulan eta teh sok rada parasea jeung sirineu polisi...
Teti Taryani
Aya-aya wae Kang, ning kitu pami klakson diangge ngobrol teh... jedak we nyah? heuheu...
Hadzy Dkc
@Teh Teti,...nyaeta atuh,eta teh nembe klakson motor,duka tah pami klakson kareta mah...!