Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lieur

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2011 19:02:12

Inget kénéh wé tah kuring mah, basa Nyi Lia keur sakola SMP kénéh, manéhna kungsi ngomong kieu: “Pami abdi tos lulus SMA, urang langsung nikah wé yuk A, karunya ka si Ma Haji bisi kabujeng maot.” “Nya, Hayu” Témbal kuring, basa harita. Tuluy basa Nyi Lia lulus ti SMA, manéhna ngomong deui: “Pameng A lah, tos bérés kuliah wé nikah téh, muhun? Naon da si Ma hajina gé ayeuna mah tos maot ieuh,?” “Enya lah, siap, okéh!” Ceuk kuring deui, teu loba omong. Tapi ayeuna, sanggeus manéhna bérés kuliah, sanggeus manéhna boga gelar sarjana, geus ngajar di tilu sakola, naha kalah kawin jeung si Yadi, budak Haji Sarlija, nu teu puguh gawéna téa? Ké… asa lieur ieu téh?

“Teu kénging lieur atuh A, kapan urang téh ayeuna mah tos putus. Janten abdi badé nikah sareng saha waé ogé bébas? Bongan saha Aa na ujug-ujug ngagerebeg, cobi mun teu ngaberebeg mah, abdi sigana nikah sareng Aa, muhun? *_^

Komentar (4)

Yadi Fathur
Tos jodo... sanes ngagerebeg.. "Heuheuh... uing jadi boga lalakon euy.." Guwa banget Ang.. sipp lah
Tatang Sumarsono
Genah dibacana, Ang. Bisa jadi sabab aya unsur tokoh, plot, jeung point of view. Hiji carita, lengkep, najan dina wangun mini. Wilujeng.
Jordan Kurniawan
@yadi: wilujeng ngeukeupan nu geulis atuh, Ang. he he he he he
Jordan Kurniawan
@pak tatang: hatur nuhun pisan Pak. mugi teu bosen maos, like, sareng koment karya2 abdi nu sanesna. ^_^