Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pasien

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2011 18:03:17

“Salila tujuh taun kuring tugas jadi dokter praktek, kakara manggih kajadian kieu”. Gerentes hate manehna
“Teu bisa, kuring teu wasa ngarawat ieu pasien, coba kontak dokter Herman”

Supir mobil treuk nu nyungseb ka jurang masih teu walakaya di ruang emergency, awakna pasiksak, beungeutna teu mangrupa, pinuh ku getih.

Dua jam ka tukang aya SMS nu eusina “Pah mamah nuju di perjalanan, sakedap deui dugi” manehna ngan ukur ngajawab “Hati-hati di jalan”

Batan ngarawat pasien dalah siga kapas kaanginan, teu walakaya, beungutna pias.
Teu kungsi lila budak lalaki nu panggedena datang pok nyarita “Pah kumaha si Mamah..?.”

Komentar (8)

Mahpudin
gening, nu tabrakan jeung treuk teh???
Yadi Fathur
supir treuk meureun...!! heuheuh... sook kateguh jago Ang Apoedy lah... heuheuh
Mahpudin
heuheuheu.... enya rada hese da supir treuk mah asup ka jurang..
Yadi Fathur
Kedah diidentifikasi tes DNA rupina Ang..
Mahpudin
halah dugi kakituna.. rangsak teu mangrupa, jadi kedah tes DNA ieu teh.. heuheuheu...
Dadang Soekanda
Piraku ari supir treuk anu cilaka teh bojona, aheng yeuh..
Yadi Fathur
Ceuk saha Wa Dadang ?... Keheula nungguan heula kabar tes DNA ti Ang Apoedy
Mahpudin
positif eta nu rupana rangsak teh pamajikana.. heuheuheu..