Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gideug

Kénging Teti Taryani
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2011 17:33:47

Sanajan angger marahmay, salaki gideug basa diasongan amplop nu kacida kandelna. Paneuteup semah pindah ka kuring disartaan ku unggeuk nu pinuh ku harepan. Kur dibales ku imut, bari sarua... gideug! Lain teu butuh, ngan kuring geus paheut jeung salaki, satekah polah rek ngipayahan barudak ku rejeki nu halal, ladang kesang duaan.

Komentar (24)

Yadi Sutomo
Alhamdulillah,... aya keneh nu kieu,....
Mahpudin
yes, kitu pisan niat abdi ge.. heheuheuheu...
Yadi Fathur
Padahal mah da eta eusi ampolop teh surat...
Teti Taryani
Kang Yadi Sutomo, muga-muga we barokah Ang nya...
Teti Taryani
Kang Apoedy, innamal a'malu binniat nya Ang!
Teti Taryani
Kang Yadi Fathur, baruk? surat tagihan Ang? Ah, kantenan pami kitu mah gideugna ge bade dikerepan!
Teti Taryani
Hatur nuhun ka fikminin-fikminat nu parantos masihan jempol... wilujeng wengi...
Dadang Soekanda
Daeta nu kandelna amplop, komo upami didamelna tina papan, atanapi tina beusi mah moal kersaeun nampi, cobi geura lebetna nu kandel... surat nikah carogena tinu anom mah duka weh...
Teti Taryani
Matak gideug ge Kang Dadang, nyeta sok bisi kituuu... heuheuheu...
Ella Wargadinata
Gideug kumargi nu kandel mah tos teu usum Teh.......
Nanang Sahbana Afnani
Uhun..teteh,da kitu geuning ayeuna mah..minimal avanza weuteuh.! Mugia urang mah teu kabawa sakaba kaba
Teti Taryani
Leres, numawi ge Neng Ella, pan biasana mah ku salambar cek ge cekap nya? Duka, tah, gideugna ge boa pedah ktu... hehehe...
Teti Taryani
Leres Kang Nanang,tuda ieu mah nu sumping teh ngadon masihan konci hijet... hehehe.... Leres Kang... mugi-mugi we... amin!
Entjep Sunardhi
Isukna rebun-rebun aya nu turun tina angkot. Pakean jalma biasa,rebo ku babawaan lembur dina bongsang. Sup ka gerbang tuluy muru panto dapur.Keketrok .... barang bray,"... he..he..he.. nu ieu mah mugia ulah teu ditampi. Haturan ibu bantun ti lembur."cek semah nu kamari mawa amplop.
Teti Taryani
Aduh, alhamdulillah Kang Entjep, katampii... kantenan daun sampeu mani parucuk naker, bade diurab sing lada dicampuran toge... Euleuh eta hui mani arendogan... cau bagja... nuhun...nuhun... katampi pisan...
Mang Ahoy
aduh, sae pisan ieu fikmin
Teti Taryani
Hatur nuhun Sajak Astro Zackhov, wilujeng enjing...
Mang Ahoy
gambaran carita nyata'na, meuni sae
Bening Selakshahati
alhamdulillah , lepas tina ngabebela seuneuna naraka
Is Tuning
najan kandel gé da eusina mah sakedik ceu... heu heu. jaman kiwari mah model-na gé masihan téh mangrupa 'cék'. tungtungta cék-cok we jeung KPK... :)
Rochaeni Neni Albanjari
ehmm jaman ayn mah langki tah nu gideug kana eusi ampolp teh...
Teti Taryani
Nuhun Kang Sajak Astro Zackhoy... Neng Bening Selaksahati muga-muga we nya Neng... malar barudak saroleh ari dilebetan ku tuangeun nu halal mah...
Teti Taryani
Tah, nyeta... sieun kitu Kang Is, sakinten mun kintunan teh gurame asem manis nya? Nimat sigana teh Kang!
Teti Taryani
Leres, Neng Neni Geo Albanjari , muga-muga we urang kalebet ka golongan jalmi nu gaduh keneh kasieun...