Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Aya Hiji Raja

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2011 09:51:22

AYA HIJI RAJA BEBESANAN JEUNG NU HAYANG JADI RAJA SUSUGANAN JAGA ANAKNA BISA JADI RAJA .

Komentar (11)

Yadi Fathur
Hata benget nih fikmin
Maman Damiri
Aya hiji randa boga hutang katukang kiridit kapaksa kudu ngalendotan tukang kiridit , mun perlu bobogohan jeung tukang kiridit .
Maman Damiri
lanjutkan ....
Dedi Rosala
Aya hiji raja kabeukina gedang atah...Komo gedang asak mah.
Maman Damiri
Aya hiji ajengan hilap solat subuh margi nembe gaduh nu anom .
Dedi Rosala
aya hiji raja gaduh budak tinu sepuh namina Samiri, ti nu anom mah namina Damiri kasep tur tegep. hehe.....
Maman Damiri
Hahay dah ku resep nya ari ngacapruk tengah poe ....
Dedi Rosala
ah da ngarana fikmini. nu penting suka tur hate kabangbrangkeun. ngacapruk atawa sabalengbentor ge moal dihukum sugan. hehe
Bunda Unie
aya hiji raja pinuh ku japati,japati kaluar si raja ngok-ngokan. hehe
Dedi Rosala
aya hiji raja kabeukina pais tipung/los ka warung meuli bako...Pek tuluykeun.
Heni Sumarni
aya nu hayang jadi raja...namina hatta rajasa...