Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gening

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 10 Désémber 2011 09:41:12

Mitoha téh geus kolot, tapi naha masih aya nu mikahayang, jeung da pamajikana gé masih aya, can léléngohan, pédah kitu kakayaana ??, ah da teu beunghar ogé, ngan ukur ngawarung di pasar, “cik atuh urang tanyakeun kanu bisa…!!!, ceuk pamajikan téh, laju muru tempat anu ceuk urang dinya mah katelah jalma anu bisa, teu jiga” tempat “dukun” atawa sajabana, éta jelema ukur mawa baskom, “clak.. clak…”, baskom di keclakan ku lilin beureum, “ieu awéwéna nu geus ngaulinkeun bapa salira..!!”, kagambar beungeut awéwé dina eusi baskom, “kumaha..???”, di ala pati atawa gelo sa umur”..!!, kuring jeung pamajikan ngan ukur bisa papelong pelong, Gening….. *1.

Komentar (11)

Mahpudin
hatur nuhun kintunan jempolna, heuhheuheu...
Dayat Iskandar
Kumaha upami dipiwarang nganteuran wae? Dirogahala mah hawatos ku motekarna? heuheuheu
Mahpudin
pilihan mung 2 teu aya pilihan nu sanesna... hahahaha...
Mahpudin
kang Cicara Cac hatur nuhun, sakitu tos dihandap ge beunang wae di jempolan... heuheu....
Yadi Fathur
Kedah reueus gaduh mitoha aya nu mikahoyong teh... cirining motoha gaduh kharisma dedeg simpe rupa hade... sugaan we nurun ka incu
Mahpudin
kang Yadi Fathur Berkata manawi teh nurun ka minantu.. heuheuheuy..
Ummi Annadzriel
#Gening # atanapi #Geuning#, ang? Mksad teh eta jdulna . . . . . .
Mahpudin
asa-na mah Geuning panginten nya.., kela urang taroskeun ka Kang Tatang Sumarsono heuheu....
Tatang Sumarsono
Nu baku mah "geuning", tapi sok aya anu ngedalkeun "gening" ogé. Sapertos "mani" jasi "meni".
Mahpudin
muhun da ari abdi kadang sateuacan nyerat sok dipetakeun ngucapna, ari "geuning" mah asa jiga si cepot heuheu, janten sanes berdasarkeun elmuna.. heuheuheu... tah kitu penjelasana ti kang tatang kanggo Ummi Annadzriel ... heuheuheu...
Ummi Annadzriel
He he, htr nhun kang Tatang Sumarsono! Hpntn, wantn naroskn soth jalaran basa wewengkon d lembur abd mh ngaranggona th anu ku eu wae.