Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mayar

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 08 Désémber 2011 21:53:17

Sanggeus ngaleupaskeun napsu, kuring mayar jasa kapuas ka manehna.
Duit sababaraha lembar diasongkeun. Antek manehna nolak narima.
"Mangga, perkawis babayar tiasa di kassa" Ceuk manehna bari mesem
"Ari kassa teh naon neng?" Kring balik nanya
"Ah maenya Euceu teu terang kassa, siga nu nembean wae kadieu" Jawabna

Komentar (6)

Endah Dinda Jenura
abi ge pami nuju diskon teh sok nafsu, heuheuheu!
Yadi Fathur
Leres Ambu Endah , Sim uing pami rajeun nganteur istri balanja teh sanes satia-satia teuing. Bati ngelingan nu kapincut diskon.. heuheuh jadi curhat keun bae ah dakitu geuning awewe mah bawel
Endah Dinda Jenura
leres, Kang. numawi abi mah teu nikah ka istri, hoream bawelna, hahahha!
Yadi Fathur
Heuheuh... rada tatarucingan yeuh
Maspri Dkc
Upami Teh Endah Dinda Jenura nikah ka istri mah lesbong tea panginten... hehehe
Endah Dinda Jenura
kang Maspri: nyaeta, untungna abi mah nikah teh ka pameget, teu bawel, oge moal dituduh lekbong, heuheuheu!