Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Indigo

Kénging Maspri Dkc
Dipidangkeun dina lapak 08 Désémber 2011 21:50:05

Bruh-bréh sagala katingali, jul-jol ti alam kalanggengan. Tina handapeun jambatan, tina tangkal kai geledegan, tina pacilingan, ti gedong kosong, ti Gedung Déwan, ti Pamarentahan, ti Pengadilan Tipikor. Rupa-rupa wujud nu narémbongan, aya nu jiga Ririwa, aya nu jiga Genderewo, aya nu jiga Kunti, aya nu jiga keur interupsi waé, aya nu jiga Pejabat, aya nu jiga Hakim, aya nu jiga Jaksa, aya nu jiga Pengacara, jrrd.
Iwal ti di dunya Fikmin tiis ceuli hérang mata téh, ceuk nu Indigo.

Komentar (14)

Rafi Suherman
Yaktos, margi nu katingal ukur aksara. Heuheu
Yadi Fathur
Saha nu indigo? heuheuh
Maspri Dkc
@Rafi Suherman: Henteu sareng belegedegna nya..? heuheu
Maspri Dkc
@Yadi Fathur Berkata: Sok ningali dina tipi...cenah pajarkeun téh nu indigo mah tiasa ningali alam go'ib....
Yadi Fathur
Heuheuh... leres, janten aya genre fikmin indigo atuh
Hadi Aks
Hahaha...si Indigo tea seukeut deuleu tajem angen! Moal henteu warugana aheng, ceuli rancung huntu sihung bubuhan cunduk ti nagara jin! Tah rupana kawas foto profil Mang Yadi Fathur Berkata!
Shohiba Nu'man
Asiik yeuh.. jempol Ang!
Maspri Dkc
@Hadi Aks: mung rupina sanes jenis indigo pejabat Ang Yadi Fathur Berkata mah...heuheu. Nuhun Ang Hadi Aks.
Maspri Dkc
Nuhun Ang Muhammad Shohiba Nu'man...heuheu hatur lumayan.
Tatang Sumarsono
Anak indigo juga sering menunjukkan perilaku memberontak terhadap suatu pemerintahan, tidak patuh terhadap aturan atau adat, kesulitan dalam mengelola emosinya dan sangat peka. Tidak jarang pula anak menunjukkan sikap yang sangat dingin dan tidak mempunyai perasaan. Terkadang beberapa orang akan mencap anak dengan indikasi gangguan ADD (attention deficit disorder). Bentuk perilaku tersebut kadang-kadang menyebabkan kesulitan bagi anak-anak ini dalam melewati masa anak-anak, bahkan dalam melewati masa remaja.
Maspri Dkc
@Tatang Sumarsono: Nuhun tos masihan deskripsi nu langkung jembar ngeunaan budak indigo...matak nu narémbonganana ge aya nu tina sistem...Nuhun Ang.
Tatang Sumarsono
Apan sawaktu-waktu mah pun uing téh kudu jiga intelektual atuh.
Ella Wargadinata
Tah ieu definisi nu cocog kanggo dunya fikmin, leres dunya fikmin teh 'dunya ghoib' pinuh ku sakur 'mahluk halus' anu teu weleh 'marakayangan' teu ngajirim hese ditewak ku mata raga jalmi biasa, tipepereket bari bolotot mata burioal buncelik, angger lebeng Nun. Kang Maspri Dkc, jempol 4!
Yanti Sri Budiarti
Kade ulah lalawora di nagri fikmin oge seueur akun nyiliwuri...he he