Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wanoja Ti Kota Rafah

Kénging Muhammad Shohiba Nu'man
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2011 22:33:45

Kembang akasia maluguran, basa panto hiji imah di kota Rafah, gudawang lir raheut satigas pedang.
! ! ! ! !
Lima bekasan saméméh hiji wanoja palastra. Launan panonna beunta, bulao. Neuteup seukeut ka jomantara, teu ieuh ngiceup, ngadagoan sausap leungeun nu baris meureumkeunana.

(Kenging ngadaptasi tina sajakna bujangga Palestina, Samih Qasim – “Girl From Rafah”)

Komentar (5)

Shohiba Nu'man
Hapuntenna ka Kang Tatang Sumarsono.. kintunan nu tadi dipupus deui.. Duh, lepat pisan Kang.. tos digentos.. Hatur sewu nuhun koreksina..
Yadi Fathur
Mungguh abdi "Panasaran pikeun Nafsirkeun ieu fikmin nyiar kecap nu diluar budaya sunda, ngotektak ka abah google:" AKASIA=Tangkal nu cucukan, kembangna endah biasana warna koneng Rafah=nyaeta daerah di jalur gaza palestina lebah wates jng mesir "Kacipta..."
Shohiba Nu'man
Kang Yadi, hatur nuhun Kang tos ngajembaran..
Nazarudin Azhar
asik, ngadaptasi jadi fikmin.... mantap..
Shohiba Nu'man
Kang Nazarudin Azhar, bongan nuju ngeureuyeuh ngaderes sajak-sajak deungeun, tambih-tambih teu gaduh ideu dina manah nyalira.. manawi ngalalanyah ngadaptasi difikminkeun.. Hatur nuhuun..