Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Reuni.......

Kénging Oos Oskandar
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2011 22:07:35

Kahatur "D"
Galunggang gulinggasahan, babaseuhan huhujanan kikiciprikan rurusuhan sosoranganan, moro sono bakal tepung deui, panggih deui, deukeut deui, ngariung deui.
Anjeun dimana "D"..?.
Ayeuna kuring didieu..., di warung sakola tempat urang mun hayang tepang. Sorangan diuk dina korsi, paragi kuring nyieun janji mun hayang panggih. Sagelas cai kopi panas diteuteup, ditangkeup, dikucek, diubek - ubek miharep anjeun aya diuk dina jerona

Komentar (2)

Yadi Fathur
mantep.. cikopi hideung.....sruupppp ahhhh
Oos Oskandar
hatur nuhun kang iwan, ang numan, ang yadi