Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kanibal

Kénging Inda Nugraha Hidayat
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2011 14:57:30

Pikeun nyumponan napsuna, manēhna wani ngahalalkeun sagala cara. Geus bēak eusi leuweung. Geus pērēn eusi lembur. Kabēh jadi wadal kasarakahanna. Ayeuna manēhna hirup nyorangan. Kalaparan. Taya deui wadalkeuneun. Kapaksa. Manēhna nungtut ngawadalkeun awak sorangan. Suku rampung. Leungeun buntung. Beuteung lalaunan digorogotan. Tapi manēhna bingung. Mikiran cara ngahuapkeun sirah sorangan.

Komentar (29)

Teti Taryani
Iiiiyy.... kanibal bangeetttss!!!
Asep Mulyana
KAmarimah aya dua kanibal padahar2 nepi ka dua2na euweuh sisaan
Jojo Johari
Cek beja. Sakali deui cek beja. Di jakarta mah kikituan teh tos biasa. Jeruk makan jeruk. Teman makan teman. Dsb heuheu
Inda Nugraha Hidayat
Muhun, Aceuk Teti Taryani ... kanibal... iyyyy...
Inda Nugraha Hidayat
Baruk ? resep nya, Ang Asep Mulyana ... aya gelutan jigana ...
Inda Nugraha Hidayat
Kitu pisan, Ang Jojo Johari, beja nu katampi ku uing ge ...
Inda Nugraha Hidayat
rewu nuhun kana kintunan jempol ti uwa perbu Tatang Sumarsono, Ang Ahmad Yani, Ang Yayan Yayan 'Bedog' Supriatna, Ang Yadi Fathur Berkata, c'Manz Al Kirhomi Indanaa, Ang Ahmad Fawzy Imron, Ceu Teti Taryani, Ang Ya Soebarta, Ang Jojo Johari, ang Endom Kustomo, Mang Yaya...
Tatang Sumarsono
Kadé, jempol ti uwa ulah terus dikanibal.
Irman N Dimyatié
halah paur mun balik ka Garut teh. Heug mampir ka Antares...... jigana balik ka Bandung deui teh kari ngaran.... da dikanibal ku juragan Inda Nugraha Hidayat.......
Herdy Pranadinata
Ang carpon tea,emailkeun kanu email simkuring:herdymulyana@ymail.com
Asep Mulyana
jagana lamun jempolna digoreng kecap jiga ceker hayam tah kwkwkwkw (dasar kanibal)
Inda Nugraha Hidayat
teu pisan-pisan, Uwa Perbu Tatang Sumarsono ... teu wararantun teuing ... Jempol kintunan Uwa mah tangtos dijaga didama-dama ... sampeureun jaga mun jempol sanés tos pérén.... hehehe....
Inda Nugraha Hidayat
Parantos diintun Ang Herdy Mulyana ... malih dua kali ngintun ... manawi minggon payun cerpen ... hehehe...
Inda Nugraha Hidayat
hahahaha ... goreng jempol dikecapan ... not bed aidea, Ang Asep Mulyana ... cuang cobian ah ...
Ya Soebarta
Eta mah ngahuapkeunana kedah ka lambey nu.......!!! nu mana cing...???
Inda Nugraha Hidayat
palias, uwa Irman Nurhapitudin Dimyatie ... barara'id teuing ... narah nganibal salira mah ... liat ... hehehe ... keda dipresto heula ...
Inda Nugraha Hidayat
kana lambey nu mana atuh Ang Ya Soebarta ...? ggaduh stock lambeyna di kandangwesi ? cik ink pesen hiji mah ...
Shohiba Nu'man
Eduuun... Aheng Ang! Fikmin inspiratif kanggo abdi mah.. Hatur nuhuun..
Inda Nugraha Hidayat
hatur nuhun, Ang Muhammad Shohiba Nu'man ... mugi sing janten inspirasi nu positip ...
Inda Nugraha Hidayat
hatur nuhun Ang Nazarudin Azhar, Ang Iwan Hanjuang, Neng Indah Lestari, Ceu Rin Riani, Ceu Yanti Sri Budiarti, Nyai Endit, Ang Cicara Cac, Ang Muhammad Shohiba Nu'man, Uwa Irman Nurhapitudin Dimyatie, oge Ang Yadi Fathur Berkata ... kintunan jempolna tos katampi ... manawi pareng badē dikērēcēk ... hēhēhēhēh ...
Inda Nugraha Hidayat
tah kintunan jempol nu ieu mah, ti Nun Bulan, Ang Dadi Arya, Ang Yadi Sutomo, Ang Deden Abdul Aziz, Ang Riyono Afdfvm, Ang Jejen Jaelani W, Ang Herton Maridi, sareng ti Ang Ceef Ones ... jigana kedah digorēng garing... rauk, rauk, rauk ... nuhun ah kintunanna ...
Yadi Fathur
Satuju Ang, sagalak galakna jelema moal bisa ngahakan sirahna sorangan.. Najan eta jalma tukang sagala dihakan
Inda Nugraha Hidayat
kitu pisan, Ang Yadi Fathur Berkata ... suku bisa dirawu, leungeun beunang digayem, beuteung ngeureuyeuh digorogotan ... ari sirah kumaha ngahuapkeunna geura ?
Herton Maridi
rangu pisan ang.
Inda Nugraha Hidayat
Naon tēa, Ang Herton Maridi ...? Jempol goreng garing ? kantenan upami dipurulakan cabē garing ... jigana kiripik Ma Itjih anatapi kiripik karuhun gē lēwat ... heheheh
Rohaendi
Doangna lalakon kanibalteh lain hungkul dongeng deui di jaman kwrimah, tapi ... Iyyy... Palaur bisi para jempoler di luhur sarumpung
Inda Nugraha Hidayat
Ah, ang Rohendi Pandeglang mah ... tenang baē, Ang... da jempol para fikminer mah sok bijil deui-bijil deui tos rarampung gē ... badē atuh ngaraosan kērēcēk jempol atanapi jempol gorēng garing ? ... heheheheh
Inda Nugraha Hidayat
Ang Apoedy Sarah Ihsan, Ceu Endah Dinda Jenura, Ang Maspri Dkc, Ang Nanang Sahbana Afnani, Ang Rukmana Master, Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu, hatur nuhun kintunan jempolna ...
Inda Nugraha Hidayat
Hatur Nuhun Ang Dadang Soekanda ... manawi tepang sareng Eyang Perbu Godi Suwarna ? ... uing mah asa teu ninggalian ...