Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hiji Peuting Di Sisi Basisir

Kénging Ahmad Yani
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2011 14:55:13

Nitipkeun tonggong, na catang rungkad. Panon buringas, neuteup budah bir, nu mudal, ngalembereh, mapay- mapay gawir botol, warna hejo. Kek !, beuheung botol di tewek!, di acungkeun, laju di totor. Bir, ngaguluyur, lumpat paboro-boro muru tikoro. Di langit bentang ting polohok, andeprok na amparan langit nu bau hangit. “ Peryogi rencang , Kang!?” hiji sora, datang meupeuskeun simpe. Ramo-ramo nu lalencop ngaragamang, ngaramesan taktak. “ Nyingkah ..Siah !!”, siki panon ampir coplok, rek leupas tina kongkolakna, mireng lengkah nu tuturubun lumpat, laju ngiles lebah dapuran kaso. Lima botol bir kosong patulayah. Tapi guruh lambak, hamo bisa ngelehkeun, rosana ketug jajantung, nu tetep miharep, Anjeun datang deui, sanggeus tilu taun, leungit di teleg laut .

Komentar (25)

Teti Taryani
Deudeuh teuing nu kabungbulengan... Na atuh bet titeuleum na alkohol? Atuh mingkin kekerebekan bae, Ang!!
Irman N Dimyatié
naha ngan nginum bir wungkul? da moal matak mabok nu kitu mah. nu matak mabok mah nginum....... cikolomberan hhehehehehe...
Ahmad Yani
@Teh Teti Taryani : Tadinamah bade meser limun, batur ngantosan bebene hanjat ti laut teh !, namung limunna tos seep di borong ku Kang Irman Dimyatie ...heu heu heu , janten we kapaksa, meser cai nu ngabudah !, sumpah teh ...nembean eta teh ! heu heu heu !!
Ahmad Yani
@Kang Irman Nurhapitudin Dimyatie : Baruk kitu Nyah ?, ah bade di cobian atuh ari kitu mah, namung hoyong di contoan heula ngaleueutna ku Akang ! ha ha ha ha haha !!
Jojo Johari
Nu hayang cilaka! Dugi ka kituna nu kalangsu.
Tatang Supriadi Art
duh Gusti!..boa sareng harita.tilem na jeung bapana c bungsu.
Yadi Fathur
Leres saur Ang Irman ngarah aheng kecap "Bir" digentos ku cikolumeran, janten: "Cikolomeran, ngaguluyur, lumpat paboro-boro muru tikoro". "Ngan wayahna bati dicarekan ku ang Tatang Sumarsono" Siip jempol pisan Ang lah.. hebat
Tatang Sumarsono
Moal dicarékan, paling gé disebut sakti, Ang.
Yadi Fathur
Bwahahah
Ahmad Yani
@Kang Jojo Johari : Bakat ku abot ngaleupaskeun ka deudeuh ka manehna ! rupinamah Ang ! heu heu heu !
Ahmad Yani
@ Tatang Supriadi : Sumuhun Ang !, boa-boa sami tah, waktos tilemna teh ?, mudah-mudahan bae atuh, tariasa keneh katulungan ! ha ha ha ha !!
Ahmad Yani
@kang Yadi Fathur : Sapuk, Ang!, dina leresan nada ungkara mah, asa janten langkung ngaguluyur . Ngan edas ... cepil uing pasti rawing balas di jiwir ku Pangersa Ang Tatang Sumarsono ! heu heu heu !!
Ahmad Yani
@ Kang Tatang Sumarsono : Heu heu heu ...cup ! ah, moal di seuseulan !. Siap ah ! bade di ajar Sakti ! ha ha ha ha!!
Gus Manz
:"Asa aya nu patojaiyah, upami parantos 5 botol ngaguluyur, lumpat asup kana tikoro tangtosna oge matak abok, pamikiranna moal logis deui. Kumaha we nu abok. Sigana pas aya Ramo-ramo nu lalencop ngaragamang, ngaramesan taktak, jol gantawang : "Anjigh kabogoh uing datang deui, gelo kadieu siah, kamana wae goblog, uing ti mangkukna nungguan di dieu".
Tatang Sumarsono
Naha Ang Gus Manz bisa kabobodo kitu? Da lain ebir atuh nu diinumna téh. Ebir lima botol téh sabarahaeun hargana . Apan pangna nyingkah ka basisir anu suni téh naha ku naon atuh, ari lain nyingkahan tukang warung anu nagih.
Ahmad Yani
@Kang Gus Manz : heu heu heu ...engke upami pendak, ka manehna ku Sim uing bade di taroskeun, kunaon dugi ka kiat-kiat teuing, eueut 5 botol dugi ka teu abok ? ha ha ha !!. Moal kitu Bir na parantos di campur ku teh manis ? heu heu heu !!. Hatur sewu nuhun kana komentarna Ang !
Ahmad Yani
@Kang Tatang Sumarsono : Heu heu heu, rupina tiasa janten kitu ge !, da aneh ningan di sidik-sidik ti kacaketan, botol birna ga, bet sapertos botol kecap ! heu heu heu !!
Yanti Sri Budiarti
Susul we atuh naek parahu...Resep geura silanglang luhureun lambak sagara...:)
Ahmad Yani
@Neng Yanti S.B : Heu heu heu ...Kuriak parahu na nangkub , ambuing .... niat silalanglang luhureun ombak sagara, jadi nyangkoyot na beuteung Hiu ! ha ha ha ha ha !!
Ya Soebarta
Ajiiiib etah RIB, cap peletok tea kitu...!!
Yanti Sri Budiarti
Ah sakantenan we ajak otel hiu-na atuh Kang, kagok abok
Ahmad Yani
@ Ya Soebarta : Biasa Ang ! ulah geruh ! heu heu heu ( RIB PAC GNATNIB ! heu heu !)
Riyono Afdfvm
kade cangkang suuk na tong dituang ang
Ahmad Yani
@Riyono Afdfvm: Cangkang suukna mah tos titatadi di pulungan ku Ang Ya Soebrata, saurna bade di daur Ulang ! heu heu heu heu !
Ya Soebarta
Hahahahaa, pas teurab teh Eummmmmmbeeeeee cenah....!!!