Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyimas Sanés Euis

Kénging Tatang Sumarsono
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2011 14:30:45

“Halimun, Euis. Halimun jalan ka Lémbang, apan paratna ka Jayagiri. Teuing ku simpé mumunggang, kakangen nyebitan ati. Kasawang anjeun keur nganti, ngahiap ku leleb imut, mapagkeun palebah lawang. Lajeng anjeun tumaros iraha sumping, mikasono wiréh tos lami teu tepang.
Humégak lebah tanjakan, ngarandeg luhureun pasir. Tapi haté keukeuh samar, Euis. Salempang kasampak suwung. Nya ka mana kudu nyusulna. Saleuheung lamun talatah, sanajan ukur ka angin, sugan lantis pamépés kasumoréang ....”

Kuring gura-gira ngabalesan: “Rupina SMS téh lepat ngintun. Abdi mah sanés Euis, tapi Nyimas Yuyu.”

Komentar (31)

Iwan Hanjuang
Lagu dan Puisi untukmu Kutulis puisi laguku. Ketika curah hujan suburkan cintaku Ada keteduhan dibalik bening matamu Seakan mengajaku singgah pada kelana Yang jauh terlunta lupa untuk pulang. Anginpun lirih menerpaku Saat kau bertasbih kuhirup ditebaran Cantik pesonamu tuk spanjang musim Rangkaikan rindu pada bingkai sunyiku Bertahun kini kutemukan tuk singgah Reff : Smoga tak kau campakan tulus cintaku Tertulis puisi saat langit tak lagi sendu Senandung benih bersemai diladang kita Ketika curah hujan suburkan cintaku Keteduhan tersirat di bening matamu Seakan kelana ajak kepersinggahanmu Yang jauh terlunta melupakan pulang. Interlude. Back to :Anginpun. Coda : Seakan kelana.. Song by Iwan Hanjuang Liric by Tatang Sumarsono..
Tatang Sumarsono
Tos diwaler dina lapak Nyai Endit, Ang.
M Dada Bz
"Benten sa-angka ge jadi mamala, Kang. Saleuheung seug anu sae di sms keun teh, kumaha pami eusina nyeuseulan laklak dasar jol pasea we meureun hehehe....... Ku sa-angka eta teh, sanes ku peureup...."
Teti Taryani
Deuh Ang... hanas muitis... endah ngageterkeun rasa... ning lepat ngintun nyah? Katohyan atuh asih nu disidem teh...
Mustika Kurniarasa Haroeni
heuheu,, apan yuyu ka euis teh alfabethna tebih nya, kunaon tiasa dugika nyasar,,
Kaka Djati Sukma
sigana ngaran di hapéna Kang Godi 1 jeung Kang Godi 2 alatan rusuh jadi poho ari euis teh nu mana...punten ah kang...heuheu
Tatang Sumarsono
Kaalaman tatéh, kantos aya SMS nyasar. Hanas tos atoh. Ka Neng Mustika Kurniarasa Haroeni: teu dumasar caket-tebihna alpabet apan, tapi angka. Antosan wé, engké pun uing ngintun SMS nyasar ka salira (*eh, ari nomer HP-na sabaraha?). Leres Ang M Dada Bz, bénten saangka gé sok janten mamala. Anu mawi mending tong gaduh HP rupina. Ceu Teti Taryani: untung anu katohyan téh sanés pun uing, nya? Kaka Askara Sukma: Ang God Godi Suwarnai mah gaduh HP-na mung hiji, sumpah, ha-ha-hah ...
Ade Nendang Rahman
ah, eta mah salingkuh amatiran.....heuheuheu....
Tatang Sumarsono
Leuheung kénéh lepat ngintunna ka Nyimas Yuyu. Coba geura mun nyasarna ka Jang Rudi Riadi, beu, béak dikékéak tah.
Yayan Bedog Supriatna
hihiii..., kenging hiji deui yeuy 'Nyi Mas Yuyu' (* laju di simpen na phone buk*), wew...sanes lepat ngintun dihaja da palay terang namina
Tatang Sumarsono
Ari Mang Yayan 'Bedog' Supriatna, aya ku calakan. Pangalaman nyalira, nya? Ka Mang Ade Nendang Rahman: Ari salingkuh profesional kumaha tah? Boa-boa kawas Ang Gus Manz, kitu?
Gus Manz
:" Ang Tatang Sumarsono, selingkuh profesional mah sepertos Konsultan Psikolog kedah sayogi janten tempat "curhat" sareng "curcor".
Tatang Sumarsono
Cur-cor téh mun kompana Shimizu: tarikannya kenceng, sedotannya kuat .... (mani jebléh-jebléh nu ngiklankeunana téh)
Yadi Fathur
Lepat ngetik kuduna dina HP, ari ieu dina fikmin Atuh salah sambung Ang.. heuheuh
Tatang Sumarsono
Tah, ieu yeuh, Jang Yadi Fathur Berkata, biasa Ujang mah ari geus tutudingan ka ... enya téh.
Ki Balangantrang Rancakaprawa
duh kmh uypami ka garwa SALIRA, HE HE
Tatang Sumarsono
Ka Yadi Fathur Berkata: Ku sabab geus kagok salah sambung, geus waé ditambahan ku bagian anu pandeuri, ngarah jadi samar, jeung itung-itung miceun salasah, Ang.
Is Tuning
teu lila, hapé ngageter deui. aya sms balesanana, "Kunaon Euis, kunaon bet nami digentos janten Nyimas Yuyu ?"
Tatang Sumarsono
Margi pami digentos janten Rudi Riadi mah bilih Kang Is Tuning bendu.
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
hanjakal diwaler kitu jantenna wé akang teu neras ngasmsna
Tatang Sumarsono
Akang nu mana, Nyimas?
Iwan Hanjuang
adeuhhhhhhhhhh....he he he
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
nyeta duka akang nu mana da aya opatna nu ngasms téh ..Kang Tatang Sumarsono Kang Iwan Hanjuang....heuheuy deuh
Iwan Hanjuang
kamana nya pa lebe Ahmad Fawzy Imron,,,,????
Nanang Sahbana Afnani
Hehe..kutan salah kirim..?
Iwan Hanjuang
sms naon? da akang mah 36 dinten deui asa na mah...???
Tatang Sumarsono
Jigana mah sanés opat, tapi genep. Ang Iwan ngiring nga-sms. Atuh Akang anu kagenepna, ngawartosan yén sawah anu di Ciparay tos ngawitan ditanduran. Hanjakal salira teu ngawaleran, rupina sibuk ngawaler sms ka nu limaan.
Iwan Hanjuang
lagu potret manehna: Dasar kudu kanyahoan,nga sms salah nomer jeung mencetna,urat sial jeung cilaka putus ka nyimas ka euis...
Iwan Hanjuang
Akang mah engke we pelebah gacong na lah.....
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
rajeun téh seueur nampi sms, eusina sadayana ..punten lepat ngintun. sms ti Kang Tatang Sumarsono gé sami unggelna kitu, sanés ngawartosan perkawis tandur. Boa-boa akang lepat ngintun deui sms ..kasaha tah?
Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu
Kang Iwan Hanjuang...teu ngasms nya..saha atuh nya ?