Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Aktivis

Kénging Rudi Riadi
Dipidangkeun dina lapak 07 Désémber 2011 14:28:55

Désa Rancanilem geunjleung, Kadesna Korupsi. Dana bantuan ti pamaréntah teu kungsi nyangsang jadi sumur-sumur acan. “Ayeuna kénéh urang jorag ka imahna!” ceuk Déri, aktivis LSM, ka nu milu démo di balé désa. Bring baé ka imah kadés. Para Kamra geus samakta pepentung. Ngajarega. Sanggeus hog-hag ragot naker, Déri minangka pupuhu démo tungtungna dititah asup ka imah Kadés.
Satengah jam ti harita Déri kaluar. Biwirna kutap-kétap kénéh. “Tenang, bapa ibu sadayana. Perkawis ieu teu tiasa ditindak ku putusan nu tanpa hukum. Wayahna sadayana bubar ayeuna kénéh…BUBAR!” ceuk Déri bari ngulang-ngulangkeun dua leungeunna. Nu démo bubar, bari teu kudu tumanya dina haténa séwang-séwangan.

Komentar (26)

Mahpudin
janten teu benten aktivis sareng pejabat teh.. heuheuheu...
Irman N Dimyatié
Matakna ulah percaya teuing ka nu ngaran aktivis teh. Komo aktivis nu teu boga gawe mah, da gawena teh nyaeta DEMO keur neangan DUIT.
Ayém Cépian
Ajib.. Upami di tembrakeun ieu fikmin di lembur simkuring. Kades + aktivis moal teu ngaliang da.
Ayém Cépian
Aktivis teh. Aktipna ipis.
Teti Taryani
Ning kutap-ketap Ang? rupina mah mulih disuguhan karedok campur amplop nyaaa...
Kaka Djati Sukma
siganamah di bere ningal ianuna istri pa kades nu anom...ke mun nu Demo bubar karak di bere enyaan heuheu,,,,,
Mustika Kurniarasa Haroeni
nuju acting demo eta mah!
Rudi Riadi
Kang Ihsan: Teu benten..ujung-ujungna ngaleok ka dinya hehe...hidup Persib!
Rudi Riadi
Kang Irman: Apanan usaha tina demo hehe...
Rudi Riadi
Abi Ibn Al-khairi: heuheu...cpek we rek disebarkeun mah,..fotocopy tuluy tempelkeun di bale desa.
Is Tuning
éta si Déri téh Direktur PT. UDUD, Usaha Dagang Urusan Démo...
Yayan Bedog Supriatna
hamo janten aktivis démo nu kararitu uing mah, pama janten aktivis pikmin mah kersa lah...nyaan na ogé
Rudi Riadi
Teh Teti Taryani: ih, piraku karedok,...mung duka upami amplopna mah!
Ahmad Yani
Teu acan ngaraosan di gebugan ku salembur ! rupina Cep Deri teh ! heu heu heu !!
Jojo Johari
Paingan atuh seueur nu ngajak kana kitu. Sihoreng hasilna lumayan keur nambahan rasiko dapur heuheuheu
Yadi Fathur
"Mun lain dina fikmin rek di bere duit tah si Deri da"
Gus Manz
:" Boga elmu naon eta si sujang Déri, cukup ku bari ngulang-ngulangkeun dua leungeunna nu daremo bubar. Katerampilan ieu ayeuna seueur nu meryogikeun".
Tatang Sumarsono
Da ngaranna Rudi, iraha teuing teu nyieun momonés. Saenyana, anu pun uing nyaho, kades anu didémo téh istri. Eta pangna biwir Déri kutap-kétap kénéh gé, sabab Bu Kades téh boga anak keur meujeuhna parawan.
Rudi Riadi
Kaka Askara Sukma: Rupina mah kitu, matak Cep Deri Kutap ketap teh.
Rudi Riadi
Kang Ahmad Yani: Ih, Cep Deri mah pahlawan ti dua mata nu beda...hehe.
Rudi Riadi
Kang Jojo Johari: Ih, sanes lumayan deui, aya we kangge meser baso dugi ka kapiuhan mah...hehe.
Rudi Riadi
Kang Gus Manz: elmu nu moal dipaparinkeun ka Jay Rames...soalna beda, ngulangkeun leungeun jeung rarames mah..hehe.
Rudi Riadi
Kang Is Tuning: Taaaaah. pastina ieu nu disebut komen "renjagan" teh. Padahal eusi fikminna sarius pisan...nuhun UDUD na.
Rudi Riadi
Kang Yayan 'Bedog' Supriatna: Kantenan janten aktivis fikmin mah apanan kaditunaa janten jihader..hehe.
Rudi Riadi
Kang Tatang Sumarsono: hehe...kutap-ketap disuguhan" lotek" ku Bu Kades...
Ayém Cépian
Siap kang tos aya lisensi mah urang ceplok bae lah..