Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bandera Urang Sunda

Kénging Djoerig DalapanLima
Dipidangkeun dina lapak 06 Désémber 2011 23:38:02

Jauh dijugjug anggang diteang, harita kuring mios ti bandung ka jawa timur alatan hayang nganjang ka puncak mahameru, beurang peuting teu eureun nikreuh lantaran hayang geura nepi ka eta puncak, alhamdulillah geus cunduk kana waktuna kuring nepi ka eta puncak, didinya nyampak dua bandera gegeberan katebak angin, kuring teu eleh deet, sarung nu meulit dina beuheung kukuring dilaan tuluy di geberkeun bari pok nyarita :" bandera mah ku sarung ge jadi..." :).
*gambar : salasa, 29 Nopember, 2011, 6:27:20 isuk-isuk

Komentar (2)

Tatang Sumarsono
Pun uing mah ayeuna geus jadi pangsiunan, geus tara gugunungan.
Mang Qoyyum
sawios dibadalan ku sim uing :), kirang bara naekan gunung kembar can kacumponan. gunung nu ieu we nu aya, hihi...