Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asa-asa

Kénging Pipin Dasripin
Dipidangkeun dina lapak 06 Désémber 2011 19:35:03

Teu karasa leumpang téh geus tepi ka parapatan nu ngajugjug imah manéhna. Kuring méngkol kakatuhukeun, sabab ka lebah dinya lamun muru imahna téh. Haté bet teu ngeunah rarasaan basa palebah hareupeun imah manéhna katenjo loba jalma nu ngagimbung. Teruskeun ulah, haté tagiwur sarta rugag-regog rék asup ka pakarangan imah manéhna téh.

Komentar (10)

Ahmad Yani
Duh asa ku rareuwas ?, aya naon saurna di bumi anjeunna teh Ang ?Teu ningal kan ari bendera konengmah ?
Yadi Fathur
Nuju hajat nyundatan
Eva Nurlianah
rupina mah nuju pakepuk ngabageakeun nu bade sumping,dugi ka kedah ngulem jalmi salembur,he
Eva Nurlianah
rupina mah nuju pakepuk ngabageakeun nu bade sumping,dugi ka kedah ngulem jalmi salembur,he
Maman Damiri
Eta rengrengan panitia penyambutan calon panganten pameget .
Pipin Dasripin
Numawi kang Ahmad Yani, sim kuring ge janten reuwas, duka aya naon...bandera koneng teu katingal deuih..janten asa-asa bade laju teh..he
Pipin Dasripin
Tiasa janten kang Yadi Fathur Berkata, nuju nyundatan, mung teu aya wartos tianggalna eta teh
Pipin Dasripin
Tah neng Eva Nurlianah, sigana kitu..he
Pipin Dasripin
Muhun kang Maman Damiri, nju badanten kumaha acara kanggo mapag calon panganten pameget enjingna teh?
Pipin Dasripin
ka sadayana,Hatur nuhun kana jempolna ....he