Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Waktu

Kénging Cicara Cac
Dipidangkeun dina lapak 06 Désémber 2011 18:55:51

Kukurilingan di toko jam, Méakeun Waktu.

Komentar (15)

Mamat Supriatna
Tabuh sabaraha?
Jejen Jaelani Wargadipura
har.... dugi ka kituna nyeepkeun waktu ngurilingan toko jam, cobi pami ngurilingan kabah mah, mulih nyandang gelar haji....
Cicara Cac
kahoyong mah kitu tateh.
Ernawati Siti Syaja'ah
Seep sabaraha piring tah?
Teti Taryani
Na... jalan-jalan mani teu ngajak, Ang?
Dadang Soekanda
Kasarung, duka seueur SPG gareulis ?
Cicara Cac
Teti Taryani, pami terang bade ngiring, dikintun sms heula ..heheh
Cicara Cac
Ang@Dadang Soekanda, keur gareulis teh parungsat deuih...
Cicara Cac
Ernawati Siti Syaja'ah, genep las pincuk heu heu
Herman Hermanhis
Kukurilingan teh, sanes bade meser jam ieu mah ; mung nuju ngabuburit, rupina mah . . .wkk . .wwkk . . .
Maspri Dkc
Seep sabaraha erloji sareng sabaraha wekker tah....? heuheu
Yadi Fathur
Sugan teh rek meser waktu
Cicara Cac
Herman Hermanhis, milari nu teu aya.
Cicara Cac
Maspri Dkc, sadayana di lelang deui.
Cicara Cac
Yadi Fathur Berkata, sareng sapatu ang. hehehe