Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ciri Kiamat

Kénging Lalat Socrates
Dipidangkeun dina lapak 05 Désémber 2011 16:28:11

Dina pangajian ibu-ibu Mama Haji Ahmad Fawzy Imron ngajelaskeun ciri-ci kiamat, daria naker. Dina waktu tanya jawab, ma Unéh ngacung..
"Ma Unéh... mangga bilih aya anu bade ditaroskeun"
"Muhun Mama, éta kiamat teh leresna iraha? naha leres dina taun 2012..?"
"Dina hal ieu, anu pastina mah kuring teu apal, tapi ari maksa-maksa teuing mah kin kuring arék nanyakeun heula ka Badan Hisab jeung Rukyat, tiheula mah ditanyakeun ku mamah, aya jawaban cenah mah can katingali nonghol hilalna".

Komentar (13)

Ki Baba Gibson
hatur nuhun jempolna.... :)
Hadi Aks
Hahaha...mugi2 we nolol hilalna engke lamun rek der Pemilu!
Ki Baba Gibson
Hadi Aks: pami bade pemilu mah biasana anu nonghol teh Dajal-na !! ang.. malah sok aya poster-posterna geuning.... hihihihi
Yadi Fathur
Bwahahahah ...Tina hilal nyah kawas lebaran bae..
Ahmad Fawzy Imron
Kaleresan mama nu kasebat di luhur, ayeuna mah parantos pupus. Namina diturutan ku pribados, seja ngalap berkah, margi almarhum mama teh kalebet jalmi nu sukses dina ngawayuhna.. :)
Godi Suwarna
:"Upami tos puguh waktosna, bewarakeun di lapak fikmin, Mang..!:
Ki Baba Gibson
Yadi Fathur Berkata: muhun da geuning urang mah kedah anu pasti wae... siga Yahudi sagala ditanyakeun, cacak-cacak tos dibere kalonggaran ge iihhh daa maksa....
Ki Baba Gibson
Ahmad Fawzy Imron: sumuhun, sami ngiring ngalap barokah... :) amiin
Ki Baba Gibson
ang Godi Suwarna: insyaallah, manawi salamet tina udagan FPI .... hehe
Irman N Dimyatié
Kiamatna bakal beda, aya versi NU, Muhammadiyah, Persis, Pamarentah, jeung aliran sejenna. Rek miluan versi kiamat nu mana?
Ki Baba Gibson
Irman Nurhapitudin Dimyatie: arek milih anu pandeuri weee... hahaha; teu paduli aliran naon oge, pokona anu pandeuri.... da lain Lebaran, mun lebaran mah anu pangheulana, eta ge teu paduli aliran naon. hahahhaha
Irman N Dimyatié
wakakakakak.... meni kitu ih!
Ki Baba Gibson
nyaa.... kitu pisan da.....