Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hemmh

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 05 Désémber 2011 15:36:48

Ah, peuting téh beuki peteng. Poék nyérangkeun ti kolong lewang. Irung, ceuli, panon dilaanan diteundeun dina laci laju dikonci. Beungeut disampaykeun semu leuseuh. Ramo leungeun dicaroplok-coplokkeun diéntépkeun sapuratina. Hujan nyiksikan kamelang lebah dada nu gurawés. Wanci lilir, manuk teuweuw ngupahan guligah anu rongkah. Gap kana dada, cetrék! 'Saklar' diteueulkeun lebah tanda 'off'. Reg! jantung eureun. Aksara pulas bodas ngelol tina beuteung "Wilujeng leleson Agan..!". Tuluy ngaleungit dihakan Teuing.

Komentar (10)

Mahpudin
tambah heded wae ..hiks... ari abdi tambih leungit wae yeuh.. hiks..
Godi Suwarna
:"Walah, ngumbara di Dubai mah dugi ka kieuna, yeuh...! Mulih heula atuh ka lembur. Supados tiasa langkung manusiawi... hehe..."
Yadi Fathur
Wahahah.... Aheng Suraheng, Agan....!
Dadang Soekanda
Trek tos " ON " mangga lajengkeun mikmin deui
Hadi Aks
Wah, edun ku ahengna, Ang! Boa-boa tos karitu manusa di Dubai mah?
Ya Soebarta
Ah sok kitu ang Apoedy mah, tamba ngalamun we ang nungguan warung..!! haturan Ang teu kengeng ngaleungit ke bisi dicandak Teuing..!!
Ya Soebarta
Kang perbu Godi Suwarna, sumuhun duh sieun janten robot we ieu teh abdi oge...!! sasasih deui yeuh meluncur ka lembur...!!
Ya Soebarta
Ang Yadi Fathur Berkata# haturan Aang, aya didieu mah seeng Libanon..!! hoyong..?!
Ya Soebarta
Ang Dadang Soekanda# mangga atuh pami tos on mah ah bade mikmin deui we...!! haturan ang..!
Ya Soebarta
Aka Hadi Aks# Leres aka, abdi ge sieun kacacandak janten Robot..!! bilih bade Robot Lebanon atuh..!!? heheh haturan wilujeng wengi...!!