Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mamah

Kénging Iman Nurdin M-Top
Dipidangkeun dina lapak 03 Désémber 2011 12:17:47

Ngan kuring budak Mamah hiji-hijina.
Ceuk Mamah, "Ujang. Ulah melang ka Mamah nya. Ulah melang ogé ka Apa. Ayeuna Apa nuju bajoang milari napakah kanggo Mamah sakulawarga."
Kuring teu bisa kukumaha. Ukur ngusap cimata.
Ceuk Mamah, "Ujang mah ulah ngémutan nanaon deui."
Mamah nangis.
Hayang pisan kuring ngusap cimatana.
Hayang pisan kuring ngusapan rambutna.
Tapi teu bisa.
Mamah angger nangis bari ngawurkeun kembang jeung ngusapan tetengger batu.

Komentar (11)

Yadi Fathur
emh deudeuh jang...
Iman Nurdin M-Top
Deudeuh Apa...............
Yadi Fathur
Oh... tidak Apa-apa lah
Abdul Hamid M. Sastra I
emh ... anaking
M Dada Bz
Lalaki lalanang jagat, harepan indung. Teu bisa walakaya nalika ajal
Iman Nurdin M-Top
padahal mah kantun ihtiar deui we nya kang. sugan we engke mah istri anakna teh, hehehehee
M Dada Bz
nalika ajal milang hancengannana,.emh emh...... wtirrr
Iman Nurdin M-Top
Anu Maha Kawasa tangtos ngagaduhan carita anu langkung hade.
Iman Nurdin M-Top
Mugia anu parantos masihan jempol sing ditebihkeun tina hihileudeun, amiiin.heheh (Nuhun)
Ahmad Yani
Tos titis tulisna rupina Ang ! duh !
Dadang Soekanda
Wios eta mah tos janten hak urang, mangga tiparayun..