Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Uswah

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 02 Désémber 2011 20:08:06

Tos dua taun kang jeki liren ngajegeran teh. Tapak-tapak tina kabedangna ayeuna mah tos dilesotkeun. Unggal dinten tara kakantun berjamaah di masjid. Sok sering katingali aya keclak cisoca di lebet solatna teh. Padamelannana ngan ukur nutur-nutur mama ajengan, jalmi nu ayeuna janten panutannana. Sadaya padamelan mama diturutan, ti kawit cara nganggo raksukan dugika cara ngalengkahkeun sampean. Malihan, dina hiji waktos mah, dina wangkid mama nuju di lebet jamban. Kang jeki ngahaja noong. Pajarkeun teh hoyong terang, kumaha carana mama beberesih sabada kahampangan sareng kabeuratan.
Aya saena we mama tos teu kagungan garwa. Da upami kagungan keneh mah, teu kabayang renghap ranjugna kang jeki dina nalika mama midamel pasunatan.

Komentar (20)

Nanang Sahbana Afnani
Heu heu...emang kunaon kitu..?
Shohiba Nu'man
heuheu.. sami'na wa ato'na..
Yadi Fathur
"Huusss Ka palih dinya bras na fikmin teh.." heuheuh
Yanti Sri Budiarti
Taqlid buta atuh...hehehe
Teti Taryani
Kumaha kitu Ang?
Yayan Bedog Supriatna
ari kitu?
Godi Suwarna
:"Whahahaha....! Jeger insap mah angger we aya ngalieurkeunana...!"
Ahmad Fawzy Imron
kang nanang sareng ceuceu teti...kunaon nya? hehe
Ahmad Fawzy Imron
kang MS..sami'un wa haroshosun..:)
Ahmad Fawzy Imron
kang yadi..kawitna mah bade mengkol ka tempat sanes..nanging bet ka dinya geunung hoyongna..heu teh yanti.. sieun atuh ku buta mah..hehe kang yayan..nyaaaa kitu weeeh.. :D
Ahmad Fawzy Imron
kang godi..tangtos karaos ku akang nu kapungkur kantos ngageugeuh di terminal ledeng..heuheu
Ahmad Fawzy Imron
mang yaya..dina leresan noongna rupina mah? :)
Ya Soebarta
Didungakeun ku abdi ang, muga-muga Mama Ajenganna sing enggal-enggal gaduh deui Garwa...!! ameh soson-soson Bang Jekina...!
Tatang Sumarsono
Pami téa mah mama masih kagungan garwa, naha kiaiteun kénéh kitu midamel pasunatan?
Ida Nurulhuda
Etah Kang Jeki.., paingan turuwiseun atuh,da sering noong..
Ahmad Fawzy Imron
kang Ya..parantos ku abdi ge didugikeun kitu ka anjeunna. namung saurna teh "geus kolot kieu mah jang, kahayng teh geura pindah alam. hayang geura papangantenan deui jeung si ambu di surgana Gusti. eta ge mun mama dikersakeun lebet ka surga.."
Ahmad Fawzy Imron
kang tatang..sakaterang abdi..nu katingal ku abdi. fisik mama ajengan nu kantos ngawayuh belasan taun kapengker. teu eleh ku kunu anom sapertos abdi..maksad teh dina wangkid sasarengan ngalereskeun kandang domba..katingal bedas mama mah..duka ari titik2na mah.. :)
Ahmad Fawzy Imron
teh ida..heuheu..tos tara turuwisen deui teh..tos sering teuing..heu
Rudi Riadi
Tah, ieu mah rada "ngarenjag" yeuh! hehe..
Ahmad Fawzy Imron
Kang rudi..tak semerenjag fikmin akang.. Hehe