Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gratis

Kénging Dadang Soekanda
Dipidangkeun dina lapak 01 Désémber 2011 17:27:22

Unjuk uninga, ka sadaya baraya fikmin, kintenna mendak masalah dina maos, ngajempolan , ogé ngomén, aya gangguan dina internét, husus kanggo anggota tiasa langsung nyumpingan kanu ngintun, ngajempolan, oge ngomén fikmin. Teuaya biaya fulsa. Hatur nuhun.

Komentar (15)

Rina Ismaya
sahari aya ratusna nu ngadamel fikmin ..kamana heula abdi bade nganjang..ha..ha
Saefull Atk Archiva
nu uing hela teh Rina Ismaya....xixixi.....ke mun uih di anteuran campedak
Dadang Soekanda
Neng Rina Ismaya, ka tatanggi heula we, ieu simkuring bade siap siap angkat.
Rina Ismaya
pa Dadang pegat abdi di simpang nya..sok sieun kang epul masihan campedak..ke pang bantosan keun ngangkat buahna beurat,pasti masihan sakarung
Iwan Hanjuang
kacipta ti ciamis ka serang,jauh pisan kolot dijalan..
Dadang Soekanda
Siap Neng Rina Ismaya, ku akang dipanggul mung kade ulah sok hayong ngiring digandong.
Maspri Dkc
Kacipta sim uing, teu pira badé ngajempol wungkul, éta ngagidig ti Cianjur.
Yadi Fathur
Hahahah... Kumaha mun abdi ka teun Wa Dadang. Tapi Wa Dadang ka teun abdi pasti pependakna dina grup pikmin geura
Rina Ismaya
antosana disimpang sinar ah..lamun cape teras ngabaso atawa nuang lontong..kang Maspri Dkc bade ngiring moal?
Dadang Soekanda
Ke ieu teh asa janten riweuh mangkaning sadaya bade arangkat, kamana atuh ieu teh..kang Iwan ?
Rina Ismaya
kieu we atuh ..urang nyewa treuk..wios ku abdi disupirana..asal keresa dipeungkeur we pacampur sareng campedak
Dadang Soekanda
Kang Saefull A A, kade campedakna nu arasak..
Iwan Hanjuang
sakinten sareng campedak mah,kumaha upami sareng bangkong riweuh newakan bangkong satreuk...
Dadang Soekanda
Tah Atuh Maspri Dkc, janten koordinator, pasti bakal seueur margi supirna geulis, Neng Rina Ismaya, ku treuk gandengan ngarah rame..teu tiiseun.
Rina Ismaya
is ..kan ayeuna mah aya bangkong..wios bangkong anu dipayun..hapunteun anu sanesna dipeungkeur