Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Warta Ti Kutai Kartanegara

Kénging Cicara Cac
Dipidangkeun dina lapak 01 Désémber 2011 17:08:04

Tujuh mayit, alatan jambatan runtuh, tos kapendak, Alhamdulillah séhat wal a’fiat.

Komentar (7)

Rina Ismaya
ha..ha..ha..muhun ..sehat kantun di bungkus
Yadi Fathur
Nu nyebatkeun mayit sehat berarti nu sehat.. heuheuh
Reni Asmara Budi
ngiring bingah atuh..:D
Ahmad Yani
Nu Sehat walafiat te, rupina pemborong na Ang ? da artos kauntungan proyek nu di mark Up na, masih keneh ngahunyud ! heu heu heu !! ( Ambuinggg ... kunaon nya sim uing ..janten resep goreng sangka kieu !!!! ) heu heu heu !
Godi Suwarna
:"Satir pisan, Mang Cica..! Nyindir Si Kartanegara ku gaya nu handap lanyap ala Mang Cica. Bade kumaha kasebat karta-na hiji negara lamun nyieun sasak wae matak nyilakakeun rahayatna. Pasti badag basilatna. Tapi moal kaboker ieuh, geura..."
Nazarudin Azhar
jempol!
Matdon
kamari ge kamar mayat rumah sakit kahuruan, dua mayit tutung, nu da deui lumpat...laik Mang ca