Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ondangan

Kénging Cicara Cac
Dipidangkeun dina lapak 01 Désémber 2011 17:01:07

Datang ka ondangan, nyampak Salakina keur di walimahan.

Komentar (13)

Godi Suwarna
:"Tragis, Mang Cica...! Kacipta ngajenghokna we. Uing tabe ka Mang Cica nu pengkuh dina fikmin pondok nyodok. Teu galideur. Teu gedag palay mikmin panjang siga nu sanes, nu malah karaos hengkerna ku panjangna tea. Mang Cica mah estuning jejem dina gaya nu mandiri di ieu lapak. Wilujeng berjoang, Maaang...!"
Cicara Cac
nuhun Kang,mugia we...
Rina Ismaya
jadi sedih,,kang...sieun ku abdi kaalaman..amit-amit
Cicara Cac
teu kedah sedih, ieumah mung fikmin heu heu.
Ahmad Yani
Ngangge nami palsu rupina dina Kartu Ondanganna ! Ang ! heu heu !
Yanti Sri Budiarti
Euleuh?! Lepat ngulem manawi?
Reni Asmara Budi
emh bagja...
Yadi Fathur
diwalimahan jeung saha?
Rina Ismaya
jeung abdi he..he..tong dibeja2
Maman Damiri
Manehna ngarasa bungah boga salaki aya kahayang ...
Irman N Dimyatié
Ceuk salakina teh, "Punten, itu salah sahiji bojo abdi. Dangdanan sakalian!"
Mahpudin
di niatan ti imah deuk jadi saksi pikeun maru anu ka 3.. heuheuheu...
Ernawati Siti Syaja'ah
Pan si mamahna kaondangan teh diajakan ku brondongna/salingkuhana. Heuheu...kabayang.