Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Halodo

Kénging Bening Selaksahati
Dipidangkeun dina lapak 01 Désémber 2011 07:49:39

"Naha nya hujan teh meni ngecrek kieu ari geus usum na mah" ? ceuk mang Mili ka bi jumah pamajikanana.
" heueuh ngan uing wungkul nu halodo saumur - umur mah " ceuk bi Jumah bari ngasurkeun suluh di hawu.
Mang Mili olohok mata simeuteun asa kasindiran.

Komentar (9)

Jejen Jaelani Wargadipura
hehehe...KO lu ....
Iwan Hanjuang
ah moal mungkin saumur-umur mah ari eta,godi.tatang,jejen.apoedy timana bijilna..wew.
Ahmad Yani
Hawatos ka Bi JUmah !, urang Cebor kitu ku Uing !??? heu heu heu ( Bari nannggeuy cai saember !!! )
Yadi Fathur
naha tah?
Bening Selakshahati
Iwan hanjuang @ saur bi Jumah mah sadayana oge putra angkatna , aduh ..... hapunten janten ngabocorkeun rusiah
Bening Selakshahati
Jejen Jaelani W @ telak nya pangersa
Iwan Hanjuang
Jejen Jaelani W.. teu aya nuju ka ma erot..xixixixi
Jejen Jaelani Wargadipura
Kang Iwan Hanjuang: geuning terang...... hehehe...muhun nuju ka Ma Erot, saurna bade ngabatek suzuki Taff supados janten toronton..... hehehe... Tah pami perkawis godi.tatang,jejen.apoedy timana bijilna, eta mah taroskeun we ka nu ngadamel fikminna....hehehe...
Dadang Soekanda
Bi Jumah tara boga rumasa, Mang Mili kungsi nyarita, pajar teh asa teu dihargaan, kajeun diladangan bari nyaliksik.. emut Bi ?