Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keedutan Panon

Kénging Melati Permatahati
Dipidangkeun dina lapak 30 Novémber 2011 20:43:29

Neng Ijeum keur ngahuleng be dina hareupen eunteng..lunggak lenggok jiga nu geulis bae...bari jeung luwa lewe mapantes maneh...segruk be ceurik teu pupuguh ...mani inghak-inghakan...atuh salakina nu keur sare teh ngorejat bari jeung rada lulungu..ari Neng ku naon ..ngatik ceurik sagala nyaho akang balik gawe cape jeung tunduh ku naon hayooo...!! nyarita kitu nateh bari jeung ngagebig keun awak Nenk Ijeum...!!! Neng Ijeum batan laun cerik nateh kalah narikan ..neupi ka si ambu jeung si abah tingtorojol ...hariweuswes nara nya naon aya naon...???? Salakina kalah gogodeug bari jeung garo-garo teu ateul era ku mitoha sieun di sebut nyiksa anak na..padahal teu pisan-piasan...bari jeung di leleumu ku salakina jeung ku si ambu akhir na neng Ijeum wakca maneh na ceurik teh kedutan panon nu katuhu..ceuk tatanggana bakal ceurik meunang musibah tah manehna ceurik ti heula supaya musibah na teu jadi ...ngadenge omongan Neng Ijeum kitu teh...si ambu,si abah,,jeung salakina olohok mata simeuten...bari jeung rada ambeuk jeung keuhel salakina kaluar ti enggon bari nyarita Neng tadi na akang moal wakca ka Neng ,,,tapi neng geus ceurik ti heula hampura minggu hareup akang rek sare di bojo akang nu ngora.........!!!!!cag Wasalam Neng Ijeum

Komentar (14)

Yadi Fathur
dasar si ijem.. ceurik sabab bakal manggih kabungah
Melati Permatahati
ihhh si ijeum teh sedihh makana mewekkkk xixi
Hena Sumarni
emh........
Melati Permatahati
Ambuna Kaka kunaon ateul nya
Hena Sumarni
eta atuh da make jeung luwa-lewe.........
Melati Permatahati
hihii kan ogoan Ambuna Kaka......!
Hena Sumarni
xixiixxixixixi...
Melati Permatahati
maklum Ambuna Kaka asa na mah ..asa pang eunyana ihhh akhirna mah kenging mamala
Uti Kinanti
wios bade angkat mah mangga we da ijem mah tos nangis ti heula jor bay
Teti Taryani
Naa... ari nyi Ijem... aja-aja addahh...!!!
Melati Permatahati
hahaa teh Uti Kinanti bayee ngagebay
Melati Permatahati
Teh Teti Ijeum mo janteun seleb teu cios
Uti Kinanti
hehehe
Melati Permatahati
:)