Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pamenta

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 30 Novémber 2011 19:43:50

Sangu haneut, peda beurum, beuleum peuteuy jeung sambel tarasi, mangrupa pamenta Neng Rukmini, TKW asal Indramayu nu dihukum pancung ku logojo, alatan dituduh ngabunuh dunungana nu rek merkosa manehna, buln dua taun 1984 H.

Komentar (5)

Yanti Sri Budiarti
Kacumponan henteu Kang?
Yadi Fathur
Leres Mang Yaya tarasi rebon nu seungitn sa alam dunya.. "Mangga bewara salajengana dina hobar fikmin nu salajengna
Yadi Fathur
Bu Yanti "Mangga urang cumponan lah"
Teti Taryani
Tuang nu pamungkas, nimaattt...!!!
Yadi Fathur
mugia