Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Suling Degung

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 30 Novémber 2011 12:50:38

Di tengah-tengah geleledegan leuweung Papua ,aya sora gelik suling , suling degung liang opat , ngawihkeun gending cacandran .

Komentar (7)

Iim Rusmana
jauh teuing kakang,,, kapapua mah,,, kaditu weh kabeh tongoh bari neangan kapal anu leungit tea geuning,,,hehehe
Nana Slamet Tresna Aji
eta mah sulingna tina koteka sigana mah he he he....
Maman Damiri
Eta teh Prajurit Brigade Kujang, pituin turunan Pajajaran . Nu sanajan bari nyorendangkeun AK-47 tapi tara elat bari nyumputkeun suling degung sajeroeun rompi anti peluru .
Nana Slamet Tresna Aji
Beu jadi nyurucud cipanon emut ka pun lanceuk nu gugur di Tim Tim taun 1976, layonna dikurebkeun di Tim Tim, anu dongkap ka rorompok mah raksukanna nu pinuh ku getih sareng suling nu aya getihan, da anjeunna ti kawit SD tos tiasa nyuling ... Allohummaghfirlahu warhamhu wa'afihi wafu'anhu
Maman Damiri
Sami upami kitu mah Saderek Nana Slamet Tresna Aji , Pun lanceuk nu cikal oge sirna di Irian Barat dina taun '62 ,bari jeung teu terang di mana layonna .
Nana Slamet Tresna Aji
Duh janten kagagas maos fikmin akang teh ... pun lanceuk mah saur komandan Batalyon 301 Kean Santang Sumedang (tempat pun lanceuk dines) mah dikurebkeun sakumaha mistina, mung nyakitu dugi ka danget ieu teu acan kantos zarah abdi mah komo kiwari tos janten nagara sejen, mung pidu'a wae nu tiasa dihatrukeun teh
Rohaendi
kitu mungguh kabudayan ka, pan di pasundan ge, singgalenjreng musik erofa. Itu kadieu nu didieu kaitu. tapi ari difikminkeunmah kacida gudna eta aidena.